Onlar bizim için canlarını ortaya koyuyor

Vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için canını ortaya koyan ve mesai mefhumu gözetmeksiniz yeri geldiğinde 7 gün 24 saat esasına göre çalışan polis memurları onurlandırıldı.

Çerkezköy 11.02.2016 15:22:00 0
Onlar bizim için canlarını ortaya koyuyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 44 polis memuru ve emekliye ayrılan 5 polis memuru, ilçede yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirildi. Polis memurları, başarı belgelerini ve teşekkür plaketlerini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Emniyet Müdürü Murat Ogan'ın elinden aldı. 
Başarılı çalışmalarından dolayı polis memurlarını kutlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Suç işlenmesini önleyen, su işleyenleri de adalete teslim eden değerli polislerimizin fedakarca yaptıkları çalışmaları için teşekkür ediyorum. Gayretle çalışan emniyet personelimiz, toplumun huzurla yaşaması için önemli bir rol oynamaktadır” dedi.

BAŞARILI POLİSLER ÖDÜLLENDİRİLDİ 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede görev yapan başarılı polis memurlarını başarı belgesi ile ödüllendirirken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden emekli olan polis memurlarına ise teşekkür plaketi verdi.

Çerkezköy Polisevi’nde dün düzenlenen ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Emniyet Amiri Ekrem Çiçek,AKKİM Fabrikası Genel Müdürü ve Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Yönetim Kurulu üyesi Recep Güneş,  komiserler, komiser yardımcıları, emniyet personeli ile emekli polisler katıldı.

EN DEĞERLİ KOLLUK KUVVETİDİR
Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında şehit düşen emniyet görevlileri için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile devam etti. Emniyet personelinin 7 gün 24 saat fedakarca çalıştığını belirten Kaymakam Metin Kubilay, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlayan emniyet güçlerimiz bizlerin en değerli kolluk kuvvetidir. Suç işlenmesini önleyen, su işleyenleri de adalete teslim eden değerli polislerimizin fedakarca yaptıkları çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bugün de burada olmamızın nedeni de başarılı personellerimize başarılı belgelerini takdim etmek. İlçemizde son zamanlarda gayretle çalışan emniyet personelimiz, toplumun huzurla yaşaması için önemli bir rol oynamaktadır” diye konuştu.

AYNI BAŞARIYI BU YILDA BEKLİYORUZ
Kubilay, “TÜİK’in açıklamasına göre ilçe merkezinde nüfus rakamlarında yüzde 8.5’lik bir artış gözlenmiştir.Artan nüfusla beraber ilçemizin de sorunları artmaktadır. Artan nüfusa paralel olarak emniyetimizin görevleri artmaktadır. 2015 yılında gösterilen başarının daha fazlasını 2016 yılında da sizlerden bekliyoruz. Görevi esnasında şehit olan emniyet personelimize ve güvenlik güçlerine rahmet diliyorum” dedi.
BAŞARI BELGELERİNİ ALDILAR
Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile Emniyet Müdürü Murat Ogan, Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Başkomiser Şakir Oda, Asayiş Büro Amiri Komiser Yardımcısı Mehmet Demir, Başpolis Seçkin Tali, polis memurları Haydar Cangir, Osman Nuri Koçak, Hasan Dağıstan, Rıza Önder, Gürcan Temiz, Erdoğan Güneri, Şeref Öztoprak, Selim Şahinci, Seyit Uyulmaz, Abdulkadir Çavan, Cem Şahin, Murat Aksoy, Kadir Önder, Servet Kayaoğlu, Süreyya Sayın, İbrahim Soyçelik, Mustafa Kemal Başol, Adem Çetin, Mustafa Özfidan, Yusuf Kalkan, Turhan Özcan, Kader Çalık, Taner Akgül, Sema Koçak, Deniz Çiçek, İbrahim Etem Gürtem, Baki Koç, Yasin Çalışır, Salih Kahraman, Enis Batırel, Enis Yılmaz, Ömer Şahinbaş, Aslıhan Özdemir, Gökay Esen, Ensar Kır, Hikmet Göktaş, Onur İz, Yaprak Türkay,  Merve Şahinbaş ve Ahmet Özdemirci’ye başarı belgelerini verdiler ve toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.
EMEKLİ POLİSLERDE UNUTULMADI
Başarı belgelerinin verilmesinin ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği yönetim kurulu üyesi Recep Güneş, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde yıllarca görev yaptıktan sonra emekli olan polis memurları Turhan Kaya, Özcan Ballı, Ahmet Özdemirci, Mustafa Ağırman ve Zafer Erdinç’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Ödül töreninin ardından günün anısına pasta kesildikten sonra, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Çerkezköy Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10