İrmet'ten şoförlere sağlık indirimi

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi ile Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası arasında, oda üyelerine yönelik sağlık hizmetleri için indirim anlaşması yapıldı.

Çerkezköy 12.02.2016 15:58:00 0
İrmet

İndirim anlaşması için düzenlenen programa Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Başkanvekili  Hakan Fıçıcı, Oda Yönetim Kurulu üyesi Cemal Buzkuş, Mustafa As,ve Oda Genel Sekreteri Gülşen Gobel ile  İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Direktörü Çağlar Demirtaş katıldı.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, İrmet Hastanesi ile yaptıkları bir yıllık indirim anlaşmasının oda üyesi şoförleri ile birinci derecedeki yakınlarını kapsadığını belirterek, “Bundan böyle İrmet Hastanesi'nden üyelerimizin sağlık konusunda da indirimden faydalanacak.Bu anlaşma insanlarımızın sağlığı için gerekliydi ve bu konuda indirim anlaşması yaparak protokol imzaladık.Amacımız tüm üyelerimizin  sağlık konusunda indirimli olarak sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak. Bizlere bu imkanı tanıyan İrmet Hastanesi başhekimi  Op.Dr. Ahmet Türker ve hastane ortaklarından Op.Dr. İrfan Tombalak’a ve hastanenin Kurumsal  İletişim Direktörü  Çağlar Demirtaş’a ve tüm hastane yetkililerine kurumum adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10