Süper Ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 17.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Ligde şampiyonluk hesabı yapan iki ekip 1911 Çerkezköyspor ile Çorlu Gençlerbirliğispor Pazar günü General Basri Sar

Çerkezköy 12.02.2016 16:46:00 0
Süper Ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda beş karşılaşma oynanacak. Sezonun en önemli karşılaşmasında ise 37 puanla ikinci sırada bulunan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda 35 puanla üçüncü sırada bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Bir önceki hafta evinde Sitespor’u konuk eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor rakibi karşısında öne geçmesine rağmen ilk devrenin sonlarına doğru kalesinde beraberlik golünü gördü. Karşılaşmanın ikinci devresinde tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor bir gol bularak karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildi. Çorlu Gençlerbirliğispor ise bir önceki hafta Aşağı Sevindikspor’a deplasmanda konuk oldu. Maç boyunca ölüp ölüp dirilen Çorlu Gençlerbirliğispor galibiyet golünü ise uzatma dakikalarında bulmuştu.

HEDEF ÜÇ PUAN

Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Şampiyonluk yolunda belki de sezonun en önemli karşılaşmasına çıkacağız. Bir önceki hafta evimizde konuk ettiğimiz Sitespor’u zorlu karşılaşmanın ardından mağlup ettik. Hafta sonunda ise ligde üçüncü sırada bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak önümüze bakmak istiyoruz. Bu saatten sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

“BUNU BAŞARACAK GÜÇTEDİR”

1911 Çerkezköyspor karşılaşmasına sıkı bir şekilde hazırlanan Çorlu Gençlerbirliğispor’da ise tek hedef üç puan. Takımın idmanları kıran kırana geçerken, takıma katılan beş oyuncu ile takım güçlendi. Maça büyük önem verdiklerini kaydeden Çorlu Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Murat Yılmaz “ Çerkezköy1911 maçı dahil önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz. Elimizdeki kadro bunu başaracak güçtedir. İdmanları yönetim olarak takip ediyoruz ve gördüğümüz tablo bizi şampiyonluk yolunda fazlasıyla umutlandırıyor,inancımızın bir kat daha artmasını sağlıyor.Sporcu kardeşlerimiz fazlasıyla bu maçın önemini kavramış durumdalar.Hafta sonu evimizde oynayacağımız müsabakanın tıklım tıklım tribünler önünde oynanacağını tahmin ediyoruz.Centilmence ve kaliteli bir müsabaka oynayıp müsabakadan üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

PAZAR GÜNÜ SAAT 13.00’DE

Çorlu Gençlerbirliğispor ile 1911 Çerkezköyspor Pazar günü General Basri Saran Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

SARAY SAHASI’NDA OYNANACAK

Son haftalardaki güzel futboluyla çıkışa geçen Saray Belediyespor, Süper Amatör Lig’in 17. Haftası’nda sahasında lig lideri Çorlu Kültürspor’u konuk edecek. Süper Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Çorlu Kültürspor ile ilk üç içinde yer alma mücadelesi veren Saray Belediyespor 14 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Saray Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Mücadelenin oldukça çekişmeli geçmesi beklenirken, maç öncesi iki takımda hedefini 3 puan olarak belirlemiş durumda. Bu zorlu karşılaşma öncesi Saray Belediyespor 14 maçta topladığı 28 puanla 4. Sırada yer alırken, Çorlu Kültürspor oynadığı 15 maçta topladığı 39 puanla Süper Amatör Lig’in zirvesinde yer alıyor. Maç öncesi bir açıklama yapan Saray Belediyespor Yönetimi, “Lig liderini ağırlayacağımız bu önemli maçta bütün Saray Belediyespor taraftarını takıma destek olmak için Saray Stadı’na bekliyoruz” çağrısında bulundu.

SİTESPOR EVİNDE OYNAYACAK

Ergene Belediyespor’un bay geçeceği haftada Kapaklıspor ise Malkara Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak. 12 puanla onuncu sırada yer alan Şarköyspor ise dört puanla 12’inci sırada yer alan Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek. Şarköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde alt sıralarda bulunan bir diğer ekip 8 puanlı Aşağı Sevindikspor deplasmanda 14 puanda yer alan 1461 Karadenizspor’a konuk edecek. Pazar günü saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. 22 puanda bulunan Sitespor ile Muratlı Belediyespor ise Kapaklı Sahası’nda Pazar günü karşı karşıya gelecek. 13.00’de başlayacak olan karşılaşma öncesi açıklama yapan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Son haftalarda ki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Genç bir ekip ile ligde mücadele ediyoruz. Bu hafta ise evimizde Muratlı Belediyespor’u konuk edeceğiz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10