14 Şubat'a renkli kutlama

Çerkezköy Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Belediye önünde koyduğu sevgililer Günü standı gün boyu yediden yetmişe her yaştaki vatandaş burada sevdikleriyle fotoğraf çektirdi.

Çerkezköy 14.02.2016 17:19:00 0
14 Şubat

Pazar günü gün boyu açık olan standa Çerkezköylüler yoğun ilgi gösterdi. “14 Şubat Sevgililer Günü hatırası” yazan standın çevresi çiçeklerle süslenirken, vatandaşlar da standın önünde hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Bazı vatandaşlar eşleriyle, erkek arkadaşlarıyla, kız arkadaşlarıyla fotoğraf çektirirken, pek çok vatandaş da aileleri ile birlikte standın önünde poz vererek 14 Şubat Sevgililer Günü’nü ölümsüzleştirdi.

KEYİFLİ GÜN GEÇİRDİLER

Öte yandan standın arka tarafında bulunan grup Çıkmaz Sokak gün boyu canlı müzik programı gerçekleştirdi. Vatandaşlar grup Çıkmaz Sokak’ın sevilen şarkılarına eşlik ederek keyifli bir gün geçirdiler. Vatandaşlar Çerkezköy Belediyesinin bu yıl daha renkli bir 14 Şubat Sevgililer günü programı hazırlamış olmasından da son derece memnun olduklarını belirttiler ve Belediye Başkanı Vahap Akay’a bu güzel program için teşekkür ettiklerini söylediler.

MANDALI ÇİFTİ DANS ETTİ

 Öte yandan bu yıl ilk kez Kapaklı’da kurulan 14 Şubat sevgililer günü standına genç, yaşlı, evli, bekar tüm çiftler yoğun ilgi gösterdi. Kapaklı Belediyesi ekipleri çiftlere karanfil dağıtırken, çiftlerde stant önünde fotoğraf çektirerek 14 Şubat’ı ölümsüzleştirdiler.  Standı eşi Fatma Mandalı ile birlikte ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı irfan Mandalı, burada vatandaşlarla sohbet etti. Stant önünde eşine çiçek takdim eden Mandalı, günlerini kutladı ve eşi ile birlikte burada çalan müzik eşliğinde dans etti.

Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10