Kapaklı'da tabelalar yenileniyor

Kapaklı Belediyesi, İlçedeki bulvar, cadde ve sokak tabelalarını yenileme çalışmalarına devam ediyor.Adres bulmada da kolaylık sağlayan tabelalar, modern görünüşü ile de beğeni topluyor.

Kapaklı 16.02.2016 17:43:00 0
Kapaklı

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'ne geçilmesi ile birlikte önce adres tespit çalışmalarını yaptıklarını, ardından da bulvar, cadde ve sokak tabelalarını yenileme çalışmalarına sürdürdüklerini  kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı  yeni tabelalarda yer alan sokak ve mahalle isimleri ile tanıtım numaralarının, vatandaşlarımızın adres bulmasında kolaylık sağladığını ifade etti.

''400 TABELA YENİLENDİ''

Kapaklı ilçesi sorumluluk alanı sınırlarında yer alan tüm  mahalle ve sokaklarda yaklaşık 400  tabelanın yenilendiğini ifade eden Başkan Mandalı, '' Yapacağımız çalışmalar ile birlikte ilçemizde tabelasız sokak , cadde ve bulvar  kalmayacak. Ayrıca Yeni tabelalarımız korunmasını da halkımızdan beklemekteyiz. Çünkü mevcut  yenilediğimiz tabelalarımızın bir kısmı zarar görmüş , yıkılmış ve kimliği belirsiz kişilerce sökülmüş olarak görüyoruz.'' dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10