THK'nın 91.kuruluş yıldönümü kutlandı

Türk Hava Kurumu'nun 91'incı kuruluş yıl dönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Çerkezköy'de de kutlandı.

Çerkezköy 16.02.2016 18:24:00 0
THK

Bugün saat 10.00 Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ile yönetim kurulu üyesi Sadık Gürsoy ve Şube Sekreteri Rabia Ersoy katılırken, Zümbül 90. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü anısına THK çelengini de Atatürk Anıtı’na THK Çerkezköy Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte sundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Saygı duruşunun ardından açıklama yapan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül”  Ülkemizin köklü kamu kuruluşlarından biri olan Türk Hava Kurumumuzun bu gün  kuruluşunun  91.  yılı dolayısıyla, kuruluş etkinlikleri kapsamında önce Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  anıtına çelenk koyarak kuruluş etkinliğimizi başlattık. Ardından kamu kurumlarımızı ziyaret edeceğiz. THK Çerkezköy şubemiz faaliyete geçtiği günden bu yana kurumumuzun çalışmalarına katkı veren ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve halkımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

THK Çerkezköy Şube başkanı Mustafa Zümbül ve beraberindekiler Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ardından THK Çerkezköy  Şubesi kurucu Başkanı Nail İşcan’ı evinde ziyaret ettiler ve ilçeye bu kurumun şubesinin açılmasında öncülük etmesinden ve bir sürede başkanlığı süresinde yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiler. THK üyeleri daha sonra ise saat 11.00’de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şube başkanı Mustafa Zümbül, “THK Çerkezköy Şubesi ilçemizde kurulduğu yıldan bu yana ilçe Belediye başkanlarımızın kurumumuza verdiği destekler kurumumuzun ilçemizde daha iyi çalışma yapmasına olanak sağlamıştır.Şu anda da görevde bulunan belediye Başkanımız Vahap Akay’da her zaman çalışmalarımıza katkı ve destek vermektedir. Kendisinin kurumumuza verdiği destekler bizlerin çalışmalarına ivme kazandırmaktadır. Bu nedenle her zaman bizlerin çalışmalarının yanında olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a Kurumum adına ve şube yönetim kurulumumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Türk Hava Kurumuna destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ THK Çerkezköy Şube Başkanımız Mustafa Zümbül’ün çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Sizlerin bu güzel çalışmalarınıza her zaman katkı ve destek vermeyi sürdüreceğiz. THK ülkemiz gençlerine havacılığı sevdiren ve onlara havacılığı aşılayan bir kurum olması dolayısıyla da ülkemizin havacılık konusunda çok önemli bir kurumudur. Bu kurumumuza her kurum ve kuruluşun yanı sıra halkımızın da katkı ve desteğini eksiksiz şekilde vermesi gerektiğine inanıyorum. Kuruluş yıl dönümünüzü kutluyorum ve sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından THK Çerkezköy  Şube başkanı Mustafa Zümbül ,Belediye Başkanı Vahap Akay’ın THK verdiği katkı ve destek nedeniyle Genel merkez tarafından gönderilen plaketi takdim etti.

Haber/Selçuk DURMAZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10