Bayırbucak'tan ay yıldızlı selam

Çerkezköy'de yardımseverlerin girişimleriyle geçtiğimiz Kasım ayında Bayırbucak Türkmenleri için toplanan yardım kolilerinin içinden çıkan Çerkezköy Belediyesi logolu Ay yıldızlı tişört,

Çerkezköy 16.02.2016 18:41:00 0
Bayırbucak

Türkmen Dağı 2. Sahil Tümeni ise, hayırsever bir vatandaş tarafından yollanan tişörtün yer aldığı fotoğraf karesini sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaşarak yardımlarından dolayı Çerkezköy halkına bir kez daha teşekkür etti.

 Çerkezköy'de yaşayan ve katıldığı Türkmen Dağı 2. Sahil Tümeni'nde Suriye rejimine karşı savaşan Emrah Çelik, Çadırkentler de yaşayan sivillere yardım malzemelerini dağıtımını sürdüğünü belirterek, "Dağıtım yaparken Ay yıldızlı bir tişört gördüm, Merak edip önüne baktık ve arkadaşlarım bana Çerkezköy yazısını görünce 'Emrah bak sizinkiler yollamış' dediler. Bu beni burada olduğum için bir kez daha onurlandırdı. Bu vesile ile bir kez daha Türkmen Dağı'nda Çadırkentler de yaşayanlar  Çerkezköy halkına teşekkürlerini bizzat bana iletti. Bende Çerkezköy'de yaşayan bir mücahit olarak Türkmen halkının selamını Çerkezköy Belediyesi'ne ve halkına iletiyorum. Allah razı olsun. Buradaki zor şartlarda yaşam mücadelesi veren halk sizlere minnettar."dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10