İndirim anlaşması yaptılar

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi önceki gün Çerkezköy'de faaliyet gösteren İrmet Hospital ile oda üyelerine ve ailelerine yönelik indirim anlaşması protokolü imzaladı.

Çerkezköy 17.02.2016 17:29:00 0
İndirim anlaşması yaptılar

İndirim anlaşmasını Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifi Başkanı Ali Özen ile irmet Hospital kurumsal İletişim Direktörü Çağlar Demirtaş  ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Ayşe Akgün imzaladı.

“İNRİMDEN YARARLANACAKLAR”

 Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, İrmet Hospital ile yaptıkları bir yıllık indirim anlaşmasının oda üyeleri ile  oda üyelerinin birinci derecedeki yakınlarını kapsadığını belirterek, “ İrmet Hospital hastanesi ile yaptığımız sağlık indirim anlaşması oda üyelerimiz ile birinci derecedeki yakınları yani aileleri bundan böyle sağlık konusunda da indirimden faydalanacaklardır. İrmet ile yapılan anlaşma gereği protokolde ön görülen anlaşmada oda üyelerimiz  sağlık konusunda kayda değer bir indirimden yararlanacaktır. Bu anlaşma oda üyelerimizin sağlığı için gerekliydi ve bu konuda indirim anlaşması yaparak protokol imzaladık. Amacımız tüm üyelerimizin   sağlık konusunda indirimli olarak sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak olduğu için bu protokolü yaptık.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10