Çalıntı saati hediye etmiş

Çerkezköy'de, Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren Avşar Saatçiliğe müşteri olarak gelen ve buradan 400 lira değerindeki saati çaldığı güvenlik kamerasına yansıyan kadının bir fabrik

Çerkezköy 21.02.2016 17:25:00 0
Çalıntı saati hediye etmiş

Olay, geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Aşkın Avşar'a ait saatçiye gelen kadın, burada işyerindekilerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak saati çaldı ve ardından işyerinden ayrıldı. Sayımda saatin eksik olduğunu anlayan Avşar ise, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde saatin çalındığını anladı.

 

SAATİ HEDİYE ETMİŞ
Önceki gün ise, ismi öğrenilemeyen bir erkek, kendisine hediye edildiğini iddia ettiği saati Aşkın Saatçiliğe getirerek değerini öğrenmek istedi. Saatin kod numarasından çalıntı saat olduğunu anlayan Avşar, iyi niyetini koruyarak bu kişiye bir şey demedi ve saate fiyat veremeyeceğini açıkladı. 
 

İHBAR GELDİ
Çalınan saatle ilgili Çerkezköy Haber Gazetesi'nde çıkan 'Yüzü güzel, kalbi çirkin' haberini ihbar kabul eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yeri sahibinin bilgisine başvurdu.İş yerine bir erkeğin saatin değerini sormak için geldiğini belirten Aşkın Avşar, "Gelen saat çalınan saate çok benziyordu. Kod numarasından çalınan saat olduğunu anladım. Saati getiren kişiye ise bu saati nereden aldığını sordum, O da bana 'hediye geldi' cevabı verdi.Bende bu kişiyi sıkıntıya sokmamak için bir şey demedim ve saatle ilgili bir fiyat vermedim. Ardından bu kişi saati alarak gitti. Ardından haberi görenler saati çalan kişinin kim olduğunu bize bildirdi. Bugün emniyete giderek suç duyurusunda  bulunacağım."dedi.  

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10