Çerkezköy'de sapık alarmı

Çerkezköy'de yaşları 9 ile 11 olan iki kız çocuğuna taciz ettiği iddia edilen zanlı, polisi alarma geçirdi. Sapık ilçe merkezinde korku yaratırken, aileleri de endişelendiriyor.

Çerkezköy 22.02.2016 18:12:00 0
Çerkezköy

Bir süre önce, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kalyoncu Sokak üzerinde bulunan İlker Apartmanı önünde yaşları 9 ile 11 arasında iki kız çocuğunun yanına gelen bir kişi, dışarıda oyun oynayan çocukların yanına gelerek bir bayanın ismini sordu. Daha sonra ise kimliği henüz tespit edilemeyen sapık, küçük çocuklardan apartmanda böyle bir kişinin oturmadığını öğrenince bu çocukları elle taciz etti.

 

KAMERA KAYITLARINDAN TESPİT EDİLDİ

Büyük korku yaşayan çocuklar ise sapığa “Abi sen ne yapıyorsun” diye çıkıştı. Bunun üzerine sapık, “Ben sizin abinizim, merak etmeyin bir şey yapmıyorum” dedikten sonra iddiaya göre çocuklara cinsel organını gösterdi. Çocuklarını çığlık atması üzerine sapak koşarak kaçtı. Çocukların ağladığını gören çevredekiler ise durumu polise bildirirken, polis çevrede yaptığı araştırmada kamera kayıtlarından sapığı tespit etti. Büyük tedirginlik yaşayan mahalle sakinlere, sapığın biran önce yakalanmasını istedi. Polis ise, eşkali belirlenen sapığı yakalama çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

 

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10