Şoförlerin toplantısına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında düzenlenen toplantıya katıldı.

Çorlu 23.02.2016 14:26:00 0
Şoförlerin toplantısına katıldı

Düzenlenen toplantıya Başkan Albayrak’ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri M. Zeki Gürcün, Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram, Oda Başkanı Abdullah Baş ve oda üyeleri katıldı. Ünal Baysan, Zeki Gürcün ve Hasan Bayram’ın Tekirdağ geneli ve Çorlu’da hayata geçecek projeler hakkındaki açıklamalarının ardından, Başkan Albayrak konuşma yaparak, “Tekirdağ büyükşehir olduktan sonra, yapısal olarak büyük bir değişim geçirdi. 11 İlçesi ve 352 mahallesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir sorumluluk aldık. Yıllardır alışılagelmiş bir sistemin paydaşlarıyız. Sizlerle görüşmeden, fikirlerinizi almadan yapılacak her çalışma başarıdan uzak olacaktır.

Bu nedenle büyükşehir olmanın getirdiği değişime hepimiz ayak uydurmalıyız. Pamukkale Üniversitesi ile toplu taşıma rehabilitasyon planı hazırladık. Yaklaşık 11 ay süren bir çalışma sonunda üniversiteden gelen hocalarımız Tekirdağ’ın her bir köşesine gidip araştırmalar yaptılar. Uzun ve sancılı bir süreç sonunda şehrin detaylı bir ulaşım planı çıkarıldı. 14 büyükşehir içerisinde Ulaşım Koordinasyon Merkezini kuran ilk büyükşehir olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şu an görüyorum ki, Büyükşehir olduktan sonra zaman kaybetmeden kurduğumuz Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde büyük yol almışız. Sorunsuz alt yapı ve üst yapısı, ulaşımı ile mutlu bir Tekirdağ için çalışmaya devam ederek, görev süremizin sonuna kadar verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10