Karaağaçspor liderliğe yükseldi

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda mücadele eden Karaağaçspor ile Çerkezköy Yaşar Doğuspor ile Veliköy Sahası'nda 2.hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

Çerkezköy 23.02.2016 17:25:00 0
Karaağaçspor liderliğe yükseldi

Pazar günü oynanan karşılaşmaya Karaağaçpor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren Çerkezköy Yaşar Doğuspor kalesinde etkili hücumlar geliştiren Karaağaçspor arzuladığı gole 12’inci dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Rasim yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Karaağaçspor’u öne geçiren golü kaydetti. Gelen golle birlikte rahatlayan Karaağaçspor kalan dakikalarda farkı açmaya çalıştı. Çerkezköy Yaşar Doğuspor ise gelen golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı. İlerleyen bölümlerde sağ kanattan atak geliştiren Karaağaçspor’da Rasim’in pası ile hareketlenen Akif yerden düzgün vuruş gerçekleştirerek farkı ikiye çıkartan golü kaydetti. İlk yarının son dakikalarına doğru ise kazanılan köşe vuruşunda Harun’un ortasını Nusrettin iyi takip ederek kafa vuruşu ile skoru 3-0 yaptı.

DÖRT GOLLE KAZANDI

Karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamlayan Karaağaçspor karşısında Çerkezköy Yaşar Doğuspor varlık gösteremedi. 55’inci dakikada Rasim’in pasında Nurettin ceza sahası içersinden şık bir vuruş gerçekleştirerek skoru 4-0 yaptı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Karaağaçspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyetle iki de iki yapan Karaağaçspor liderliğe yükseldi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10