Asayiş ve Trafik uygulaması yapıldı

Ülke genelinde son günlerde artan terör saldırıları sonrası Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından periyodik aralıklarla yapılan asayiş ve trafik uygulamaları son iki gündür arttÄ

Çerkezköy 24.02.2016 16:37:00 0
Asayiş ve Trafik uygulaması yapıldı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde huzur operasyonlarına devam ediyor. Bu kapsamda belediye meydanında ekipler çevirme yaparak, bazı araçlarda aramalar yaptı. İki gün boyunca akşam 20.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştirilen asayiş ve trafik Uygulaması’nda yaklaşık 20 polis memuru görev aldı. Asayiş ve Trafik uygulamasında durdurulan araçlar ve motosikletlerde belge ve araç kontrolünün yanı sıra sürücülerin GBT’lerine de bakıldı. Belgeleri eksik olan araçlara para cezası kesilirken, trafiğe çıkması uygun olmayan motosikletler de yapılan cezai işlemlerin ardından bağlanarak Yedi Emin Parkı’na kaldırıldı. Uygulamada çok sayıda yayanın da GBT kontrolü yapıldı.

GBT KONTROLÜ YAPILDI

Çerkezköy Belediye Meydanı’nda yapılan uygulamada 150’den fazla GBT kontrolü gerçekleştirilirken, 100’ye yakın araç durduruldu. Yapılan kontrollerde eksiklikleri tespit edilen yaklaşık 8 araca toplam bin 250 TL cezai işlem uygulandı. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Polisin halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamaların sıklıkla devam edeceğini kaydetti.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10