Servis aracı yayaya çarptı

Çerkezköy'de servis aracının çarpması sonucu yaralanan genç kadın, 112 ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çerkezköy 25.02.2016 17:17:00 0
Servis aracı yayaya çarptı

Kazada gerek yaralı kadının, gerekse araç sürücüsünün tek kabahati işini yapmak olan basın mensuplarına çatması ise dikkatlerden kaçmadı.
 

KAZADA BİR KİŞİ YARALANDI
Kaza önceki gün saat 18.30 sıralarında Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi ile Butçular Sokak kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre Butçular Sokak’tan Fatih Caddesi istikametine seyir halinde olan İfan Kavak yönetimindeki 59 S 2344 plakalı servis aracı, bu sırada karşıdan karşıya geçmeye çalışan Seda Kasap isimli yayayı fark edemedi ve çarptı. Kaza sonucu genç kadın ayağından yaralandı. Servis aracında ise ufak çapta maddi hasar meydana geldi.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Yol kenarında vatandaşların getirdiği sandalye üzerinde 112 ekiplerinin gelmesini bekleyen Seda Kasap, bu sırada kazayı görüntülemeye çalışan gazetecilere tepki gösterdi. Genç kadın, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 

SÜRÜCÜ DE BASINA TEPKİ GÖSTERDİ
Kaza mahaline gelen ve gerekli güvenlik tedbirlerini alan Trafik ekipleri ise servis sürücüsü İrfan Kavak’a alkol muayenesi yaptı. Karşıdan karşıya geçemeye çalışan yayayı fark edemeyen ve çarpan servis sürücüsü Kavak da işini yapmakta olan basın mensuplarına tepki gösterdi. Yapılan işlemlerin ardından araç yoldan çekildi ve kısmen trafiğe kapanan yol yeniden açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10