Minibüsçülere yeni bekleme durağı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe içerisinde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan ve halk arasında Mavi Minibüsler olarak adlandırılan SS 25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar

Çerkezköy 26.02.2016 15:54:00 0
Minibüsçülere yeni bekleme durağı

Belediye tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde SS 25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi için minibüs durağı yapıldı. İlçe içerisinde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsler için yapılan durağın açılışını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay gerçekleştirdi. Açılışta konuşan SS 25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mustafa As yapılan durak için teşekkürlerini sunarak “Çerkezköy Belediyesi ve değerli Başkanımızın katkıları ile şu anda içinde bulunduğumuz durağımızı faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Bundan dolayı özellikle emek veren Belediye Başkanımıza, Fen İşleri Müdürümüze ve Belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRİYORUZ”
Açılışta yeni yapılan minibüs durağının hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Yeni yapılaşma ve yeni gelişmelerle birlikte böyle yeni bir yere ihtiyaç vardı. Bu talebi bizlerde uygun gördük. Ulaştırma konusu ne kadar Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda da olsa, biz de Büyükşehir Belediye Meclisinin bir parçası olarak kendi üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bizler Belediye Meclisinde Çerkezköy adına ulaştırmanın sıkıntılarını, ulaştırmanın ihtiyaçlarını sizlerden aldıklarımızla beraber birleştirerek bu konuda Büyükşehir Belediye Meclisinde karşılığını almak için gayret gösteriyoruz ve göstereceğiz.” dedi. Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra şoförlerin Çerkezköy içerisinde karşılaştıkları sorunlarla ilgili bilgiler alarak çözüme kavuşturulması yönünde fikir alışverişinde bulundu.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10