Mitinge davet ettiler

Ulusal Gençlik Derneği, Vatan Partisi, Demokratik Sol Parti ve Türkiye Gençlik Birliği ortak bir basın açıklaması düzenleyerek 28 Şubat Pazar günü Çerkezköy Belediye Meydanında 'Teröre Karşı

Çerkezköy 26.02.2016 15:58:00 0
Mitinge davet ettiler

Önceki akşam ULUSDER’de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Ulusal Gençlik Derneği Başkanı Erdal Darçın “Ülkemizi içeriden ve dışarıdan bölmek ve parçalamak isteyen güçlere karşı, ülkemizin farklı etnik unsurlarıyla birleşerek, ulusal birlik çatısı altında ülkemizi böldürtmeyeceğiz. Ulusal birliğimize ve ülkemizin bütünlüğüne sahip çıkacağız. Çerkezköy’de 28 Şubat 2016 Pazar günü saat 16.00’da teröre karşı şehitlerimiz ve ulusal birliğimize sahip çıkmak için Belediye Meydanında Ulusal Gençlik Derneği, Demokratik Sol Parti, Vatan Partisi ve TGB olarak ortak basın açıklaması yapacağız. Tüm Çerkezköylü hemşerilerimizi şehitlerimize sahip çıkmak ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak adına Çerkezköy Meydanına Türk Bayraklarını alarak gelmelerini istiyoruz” diye konuştu.

MİTİNGE DAVET ETTİLER

ABD’nin piyonu olan PKK’nın silah ve cephane yatağından haberdar olduğunu itiraf eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm şehitler üzerinde vebali olduğunu kaydeden Vatan Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Kemal Engin “ Bu aslında Atlantik Avrasya savaşıdır. Amerika bu süreçte kaybetme sürecine girmiştir. Büyük Ortadoğu Projesinin gerçekleşmeyeceği görülmektedir. Biz Vatan Partisi olarak milletimizin ve ordumuzun yanındayız. Tüm Çerkezköy halkını Pazar günü saat 16.00’da Belediye Meydanında gerçekleştireceğimiz basın açıklamamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

“TEPKİLERİNİ KOYSUNLAR”

Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Orhan Ergin “Demokratik Sol Parti olarak, 4 kuruluşun içersinde yer aldık. Dört kuruluş ile bir araya gelerek Pazar günü saat 16.00’da basın açıklamasını gerçekleştireceğiz. Teröre lanet mitingi havasında geçecek olan bu kitlesel basın açıklamamızda Çerkezköy halkını da katılım göstererek teröre tepkisini göstermeye davet ediyorum.”dedi.

“TÜM GÜCÜMÜZLE DESTEK VERİYORUZ”

Türkiye Gençlik Birliği Tekirdağ İl Başkanı Ufuk Etçi “Türkiye’nin yaşadığı bu süreçte, biz de Mehmetçiğin yanında olduğumuzu, onlarla birlikte olduğumuzu hissettirmek için düzenlenecek bu basın açıklamasına tüm gücümüzle destek veriyoruz. Türkiye’de şehit haberleriyle uyanmadığımız gün neredeyse kalmadı. Şehit haberleri çok doğal ve normal gibi karşılanmaya başlandı. Çerkezköy’den yaşanan bu olaylara tepkimizi dile getirmek istiyoruz. Çerkezköy’deki tüm kurum ve kuruluşlara katılım göstermeleri için çağrıda bulunuyoruz. 28 Şubat Pazar günü saat 16.00’da 4 kurum olarak gerçekleştireceğimiz kitlesel basın açıklamamıza tüm Çerkezköy halkını davet ediyoruz.”dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10