Berrin Güzellik Salonu hizmete açıldı

Çerkezköy önceki gün yeni bir güzellik Salonu'na daha kavuştu. Berrin Kavukçu'nun sahibi olduğu Berrin Güzellik Salonu önceki gün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi No/38 Kat:2 Daire:1â

Çerkezköy 28.02.2016 15:40:00 0
Berrin Güzellik Salonu hizmete açıldı

Açılış Töreninde CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyesi Türkan Şans, Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı ve Eski Belediye Meclis üyesi Nuran Yeşil ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşma yapan Berrin Güzellik Salonu sahibi Berrin Kavukçu “Berrin Güzellik Salonu olarak bu gün açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ediyorum. Berrin Güzellik Salonu olarak iş kolumuzda Çerkezköy halkına ve bölge halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz. İş yerimizde Lazer epilasyon, cilt bakımı,bölgesel zayıflama,kalıcı makyaj,saç bakımı,ayakta detoksu, Manikür, Pedikür,profesyonel makyaj,ipek kirpik,protez tırnak,Garra pufa Dr. Fish SPA,kalıcı ve geçici dövme,Refleksloji masajı olmak üzere güzellik adına yapılması gereken işlemler en iyi şekilde yapılmaktadır.Şu an iki uzman çalışanımızla birlikte 145 metre karelik işyerimizde  hizmet veriyoruz” dedi.

HAYIRLI UĞURLU OLMASI TEMENNİSİYLE KURDELA KESİLDİ

Berrin Kavukçu’nun konuşmasının ardından  kısa bir konuşma yapan CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Türkan Şans “ İlçemizin böyle güzel bir işyerine daha kavuşmasından mutluluk duyuyoruz.İş yerinin ilçemize ve işletmeci kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum”.dedi. Sonra açılış kurdelesini CHP İlçe Başkanı Engin Camcı’yı temsilen İlçe yönetim Kurulu üyesi Türkan Şans,Belediye eski meclis üyesi Nuran Yeşil ve iş yeri sahibi Berrin Kavukçu hayırlı uğurlu olması temennisiyle kesti.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10