Muhasebeciler Haftası kutlanıyor

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Çerkezköy'de etkinlik düzenlendi. Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk su

Çerkezköy 1.03.2016 16:41:00 0
Muhasebeciler Haftası kutlanıyor

Etkinliğe Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Hasan İşcan, TSMMO Çerkezköy Temsilcisi Aydın Şanlı ile TSMMO üyeleri Kadir Özsoy, Mustafa Olcay Esen, Kadir Murat Aksoy, Nurten Pandir, İsmail İmren, Cansu Baliç, Yasemin Yurtseven,Kenan Doysan katıldı. Öte yandan Vakıfbank Çerkezköy Şube Müdürü Orhan Koçer’de Çerkezköy Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri bu günde yalnız bırakmadı. Dün saat 11.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

“VERGİNİN ÖNEMİNİ DE ANLATACAĞIZ”

Tüm meslektaşlarının “Muhasebeciler Haftası’nı” kutlayan Tekirdağ Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Hasan İşçan “ Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde kutladığımız Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler haftası etkinliğimizi bu yılda bir dizi etkinliklerle kutlayacağız. Etkinlik kapsamında Kamu kurum ve kuruluşlarımızı ve sivil toplum örgütlerimizi ziyaret edeceğiz. Bu hafta ayni zamanda vergi haftasıyl ada çakışmış olması dolayısıyla ziyaretlerimizde verginin önemini de anlatacağız” açıklamasında bulundu.

Haber/Selçuk DURMAZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10