Çerkezköy'lü hakemlerden Akay'a ziyaret

Tekirdağ bölgesi futbol hakeleri ve gözlemcileri önceki gün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret ederek destek istediler.

Çerkezköy 2.03.2016 18:13:00 0
Çerkezköy

Tekirdağ  bölgesinde futbol  hakemliği yapan Çerkezköylü 19 futbol hakemi ve bir gözlemci önceki gün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek taleplerde bulundular.

Ziyarette  Çerkezköy’lü Hakem  ve gözlemcilerin temsilcisi olarak konuşan Tekirdağ Bölgesi Futbol gözlemcisi Tuna Karlıbölük ve Tekirdağ bölgesi Hakemlerinden  Maksut Aktaş, “ Çerkezköylü hakemler ve gözlemciler olarak maçlara gidip gelmekte ve ayda bir katıldığımız eğitim seminerlerine gidip gelmekte araç sıkıntısı çekiyoruz. Sizlerden geç saatlerde olan eğitim seminerlerimize ve uzak ilçelerdeki maçlara gidip gelmemiz için araç tahsisi yapmanızı talep ediyoruz.Örneğin Keşan’da bir maçı yönetmek için gidecek olan hakem arkadaşımız maç saatinden bir saat önce maçın oynanacağı yere gitmek için buradan sabah 08.00’de yola çıkıyor. Stadyuma gitmek için üç araç değiştirmek zorunda kalıyor. Eğer bizlere bu yönde yardımcı olarak araç tahsisi yapılırsa bu yöndeki sıkıntımızda ortadan kalkacak.Amacımız ilçemizde hakem sayısını arttırmak ve bu yönde de genç arkadaşlarımızın hakem olması için kurslara  ve eğitimlere katılması yönünde çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“GEREKEN NE İSE YAPARIZ”

Belediye Başkanı Vahap Akay’da günümüzde hakemlik mesleğinin hem popüler hem de güç mesleklerden biri olduğunu belirterek, “Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde bu kadar futbol hakemi olduğunu tahmin etmiyordum. Biz spora katkı ve desteğimizi sürdürüyoruz. Sizler içinde ne yapabiliriz,bir görüşelim ona göre sizlerle yine bir araya gelerek şunu yapabiliriz diyebiliriz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10