Proje için Kubilay'dan destek istediler

"Anne Baba Bana Sahip Çık" projesi ile velileri bağımlılığa karşı bilinçlendirmeyi hedefleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 6.Meslek Komitesi, projenin 2016 yılında daha geniş kitlelere ula

Çerkezköy 2.03.2016 18:21:00 0
Proje için Kubilay

Geçtiğimiz yıl, bağımlılığa karşı mücadele kapsamında velilere yönelik olarak “Anne Baba Bana Sahip Çık” projesini başlatan ve konuyla ilgili seminerler düzenleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 6.Meslek Komitesi, bu alandaki çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.  Projenin daha geniş kitlere ulaşması amaçlayan Çerkezköy TSO 6.Meslek Komitesi yönetimi,  Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederken, ziyaret esnasında Kubilay’a proje ile ilgili detaylı bilgi vererek, destek istedi. Ziyarette, Çerkezköy TSO 6.Meslek Komitesi Başkanı Reşat Ünlü, Meclis Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda 6.Meslek Komitesi Üyesi Mehmet Aksoy, Meclis Üyesi ve aynı zamanda 6.Meslek Komitesi Üyesi Rasim Bilgen ile Komite Üyesi Ali Dönmez yer alırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da ziyarete katıldı.

“DAHA İYİ SONUÇ ALACAĞIZ”

Ziyarette proje hakkında bilgiler veren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 6.Meslek Komitesi Başkanı Reşat Ünlü “ Bağımlılığa karşı başlattığımız projemiz kapsamında geçtiğimiz yıl velilere yönelik seminerler düzenledik ancak istediğimiz randımanı alamadık. Bunu daha da genişletmek adına sizin de desteklerinizi bekliyoruz. Böylelikle daha iyi sonuç alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

TALİMAT VERDİ

Gösterilen duyarlılıktan ötürü 6.Meslek Komitesi’ne teşekkür eden Kaymakam Kubilay, projeye destek için ilgili kurumlara talimat verirken, Sivil Toplum Kuruluşlarının bu tip projeleri başlatmasının çok güzel olduğunu belirterek “Sizler, ÇTSO’daki işler ve kendi işlerinizin yanında bu tür sosyal sorumluluk projelerine imza atıyorsunuz. Çocuklarımızın geleceği, sorumluluğu bizlerin omuzlarındadır. Hepinize teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte daha iyi bir koordinasyon sağlayacağız” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10