Başarı belgesi ile ödüllendirdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Müftülüğünde düzenlenen törenle; 4-6 yaş Kur'an kursu açılması, cami ve lojman yapımı, camilerinde tadilat ve tefrişat, müftülükle koo

Çerkezköy 2.03.2016 18:34:00 0
Başarı belgesi ile ödüllendirdi

Belge töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Biz maddi kalkınma kadar manevi kalkınmanın da önemli olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımızın dini görevlerini yapmalarında yardımcı olmak ile beraber, vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğini perçinlemek için kurulan İlçe İstişare Kurulu çalışmalarını yakından takip ediyorum. Okul önceki okullaşma oranını artırma projesi, Okuma Yazma Seferberliği gibi birçok sosyal projelerde de katkıda bulunuyorsunuz.Müftülüğümüzün çalışmalarını yakından takip ediyorum” dedi.

“25 BİN KURSİYERE ULAŞTIK”

Eğitimde kaliteyi, yüksek başarıyı elde etmek için işe en temelinden başladıklarını belirten Kubilay “

4-6 yaş Okul Öncesi Okullaşma Oranını Artırma Projesi ile başladığımız bu çalışmaya müftülüğümüz de 4-6 yaş Okul Öncesi 13 sınıf açarak projede katkıda bulundu. Okuma Yazma Seferberliği ile hiç okuma yazma bilmeyen 1400 kişiye okuma yazma öğretildi. Aynı şekilde Halk Eğitim Kampanyamızda da 1200 den fazla kurs ile 25 bin 500 den fazla kursiyere ulaştık. Sizler vatandaşlarımızla yüz yüze görüşme olanağına sahipsiniz. Okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızı, meslek ve beceri kazanmak isteyen vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezimize yönlendirmeniz istiyorum. Sizin aracılığınızla tüm vatandaşlarımızı Halk Eğitim Kurslarına katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

BAŞARI BELGELERİNİ VERDİ

Konuşmasının ardından personele başarı belgelerini veren Kaymakam Kubilay “ Arkadaşlarımız emsallerine göre üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı belge almayı hak kazandılar. Bu başarılı çalışmalarınızın 2016 yılında da artmasını temenni ediyor, belge alamayan arkadaşlarımızın da aynı performansı göstererek belge almalarını umuyorum. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“MOTİVASYON SAĞLIYOR”

Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna “ Başarı belgesinden dolayı kendim ve arkadaşlarım adına Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamımızın bizlere başarı belgesi vermesi bizleri son derece onurlandırdı. Kendileri her zaman bizlerin yanında ve çalışmalarımıza destek veriyorlar. Bu bizim için de büyük bir moral ve motivasyon sağlıyor” açıklamasında bulundu.

Çerkezköy Haber

 

                

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10