Olağanüstü kurultay istediler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Teşkilatı, 8 ilçe başkanı ve 3 üst kurul delegesiyle birlikte olağanüstü kurultay talep ettiklerini düzenledikleri basın açıklamasıyla duyurdu.Tekirdağ Tica

Tekirdağ 2.03.2016 18:46:00 0
Olağanüstü kurultay istediler

Grup adına basın açıklamasını okuyan MHP Üst Kurul Delegesi Muzaffer Destereciler, "Bugün burada 8 ilçe başkanı ve 3 üst kurul delegesinin birlikte kaleme alıp imzaladıkları basın bildirisini paylaşmak için toplandık. Artık bilinmelidir ki, içinde bulunduğumuz süreç, önü alınamaz bir fırtınadır. Bu fırtına, ülkücü iradenin seçimle gelmiş il başkanlarını görevden alarak dinmeyecektir. Çünkü il başkanları yalnız değillerdir. Kararlarını tek başına almamışlardır" diye konuştu.

“İRADENİN SESİ OLMUŞTUR”
Görevinden alınan MHP'nin eski Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan hakkında da açıklamalarda bulunan Destereciler, "Bize oy vermek için bekleyen Tekirdağlı hemşehrilerimizin, partimize yıllardır her şartta oy veren seçmenimizin, cefakar teşkilat mensuplarımız ve parti yöneticilerimizin çelikleşmiş iradesinin sesi olmuştur. Bizler çocuklarının rızkından kesip bu teşkilatların kirasını, elektriğini, suyunu ödemeye çalışan ilçe başkanları il yöneticileriyiz. Gördüğümüz ve bildiğimiz bütün sorunlara rağmen ailelerimizden, özel hayatımızdan çaldığımız zamanları, köy köy, mahalle mahalle çalışma yaparak harcayan insanlarız" şeklinde konuştu.
“TASVİP ETMİYORUZ”
Destereciler "Ülkücü irade, ülkenin her yerinden 'bir an evvel olağan üstü kurultayı toplayın' diye yalvaran samimi dava adamlarıdır. Ülkücü iradenin tecelli edeceği yer de bir an önce kurulacak kurultay zeminidir. İradelerimiz hiçe sayılmıştır. Seçtiğimiz il başkanını görevden alan, il teşkilatlarımıza devlet memurları eliyle kilit vuran, olağan üstü kurultayı toplamamak için çaba sarf eden yönetim anlayışını tasvip etmiyoruz. Yarım asra yaklaşan bu hareket, artık kararını vermiştir. Bu karardan kaçış yoktur. Ülkücü iradenin sesine kulak verilmeli, olağanüstü kurultay zaman kaybetmeden gerçekleştirilmelidir" ifadelerini kaydetti. MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya da, Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan'ın görevden alınma sebebinin olağanüstü kurultay talebi olduğunu söyledi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10