Şehitliğin açılışı 18 Mart'ta yapılacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından, İstasyon Mezarlığı'ndaki şehitlik alanında gerçekleştirilen çalışmalarda sona yaklaşıldı. Alanda bulunan gasilhane ve depolar yıkılırken, törenlerin da

Çerkezköy 2.03.2016 18:48:00 0
Şehitliğin açılışı 18 Mart

Çerkezköy Belediyesi olarak İstasyon Mezarlığı’ndaki şehitlik alanının genişletilmesi ve modernize edilmesi amacıyla yoğun bir çaba sarf ettiklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz mezarlık içinde bulunan gasilhane ve depoları yıkarak, alanda temizlik çalışmalarını tamamladı. Sonrasında buraya yaklaşık 450 metrekare genişliğinde bir platform yapıldı. Şehitlerimiz için düzenlenecek merasimlerde kullanılacak olan bu platformda düzenleme çalışmaları sürüyor” edi.

PLATFORMUN ALTINDA MORG OLACAK
Platformun alt kısmında Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir morg yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Burada tuvaletler ve abdesthane de olacak. Bununla birlikte platformun üst kısmında da şehitlerimizle ilgili kitabeler ve bayraklarımız bulunacak. Platformumuzu en güzel şekilde ışıklandırarak görsellik de kazandıracağız. Şehitlerimiz ile ilgili törenlerimizde mevcut alan yetersiz kalıyordu. Bu sayede anma programları ve törenlerimiz, daha rahat bir ortamda, çok daha güzel bir şekilde gerçekleştirebileceğiz” açıklamalarında bulundu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10