En güzel okumak için yarıştılar

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi'nde İstiklal Marşımızın kabulünün 95.Yıldönümü'nde İstiklal Marşı Okuma Yarışması düzenlendi.

Çerkezköy 3.03.2016 17:28:00 0
En güzel okumak için yarıştılar

Çerkezköy’de ki ilk ve orta dereceli okullar arası Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odası Anadolu Lisesi konferans Salonu’nda dün 9.30 -12.00  saatleri arası istiklal Marşı okuma yarışması düzenlendi. Yarışmaya ilçe genelindeki okullardan 30 öğrenci katıldı. Programa Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Yarışma öncesi konuşan  Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Danışmaz, “Bu gün ÇTSO Anadolu Lisemizde gerçekleştireceğimiz İstiklal Marşı Okuma yarışması,İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif’in’de anma günü olması nedeniyle bu yarışmayı daha anlamlı kılmaktadır.Yarışmada birinci olan öğrencimiz Tekirdağ’da 12 Mart’ta yapılacak olan İl final yarışmasında ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek. Jüride yer alan öğretmen arkadaşlarımız kendi okullarına oy kullanamayacaklardır. Yarışmaya katılan okullarımıza ve yarışmacı öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Yarışmanın jüriliğini ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Hacer Gökçen Özçelik, İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden Damla Şahin, Raif Dinçkök Ortaokulu öğretmenlerinden Serkan Köksal yaptı. Çerkezköy’den 30 öğrencinin katıldığı yarışmada öğrencilerin okuduğu istiklal marşında zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

BİRİNCİLER BELLİ OLDU

Yarışmada İlkokul öğrencileri dalında Fevzipaşa İlkokulu öğrencisi Gizem Nesil Genç birinci, Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu öğrencisi Sahra Mina Tamer ikinci, Atatürk İlkokulu öğrencisi Yunus Emre Pakla üçüncü, Ortaokul öğrencileri arasında yapılan yarışmada ise Raif Dinçkök Ortaokulu öğrencisi Furkan Yağmurtaşan birinci, Tepe Ortaokulu öğrencisi Sıla Cemre Varda ikinci, Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Zeynep İkra Van üçüncü oldu. Lise öğrencileri arasında yapılan yarışmada ise Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden Büşra Akpınar birinci olurken, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Cihat Çelik, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nden Yasin Bozkurt üçüncü oldu.

Haber/Selçuk DURMAZ

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10