SATİVES'ten Akay'a tanışma ziyareti

Kapaklı'da kurulan Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES), kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarıyla tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek dün de Çerkezköy Belediye Başkanı V

Çerkezköy 3.03.2016 17:34:00 0
SATİVES

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 13.30’da SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz, Dernek Başkan Yardımcısı Daimi Tavan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mızrap Dede, Sevgi Aksoy, Demet Eroğlu ve İsmail Yolileri’yi makamında ağırladı. Dernek Başkanı Erol Buz bölgede duyulan ihtiyaç üzerine böyle bir dernek kurulduğunu belirterek, “Bölgemizin böyle bir derneğe ihtiyaç olduğunu gördük ve eğitim, sağlık, spor alanlarında hizmet veren, topluma hizmet etmeyi amaçlayan derneğimizi faaliyete geçirdik. Henüz üye çalışmalarına başlamadık. Üye çalışmasında titiz davranacağız. Ayrım yapmadan bölgemizin gelişimine katkı sağlayabilecek ticaretinde düzgün isimleri bünyemize katmak istiyoruz” dedi.

FAYDALI OLACAĞINIZA İNANIYORUM
Erol Buz, “Dernek merkezi olarak Kapaklı görünse de hedefimiz Tekirdağ ve bölgemiz. Hatta dernek tüzüğümüzde yurt geneli ve yurt dışında da faaliyet gösterebilecek bir çizgimiz bulunuyor” diye konuştu. Ziyaretleri için Başkan Erol Buz ve yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu tür oluşumların bölge için faydalı olacağına inandığını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber/Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10