Bu kadına dikkat

Her geçen gün farklı yollarla insanları dolandırarak paralarını alan kurnazlar, şeytanın dahi aklına gelmeyecek yeni dolandırıcılık yöntemleri ile karşımıza çıkıyor.

Çerkezköy 3.03.2016 18:28:00 0
Bu kadına dikkat

Dolandırıcılar yeni geliştirdikleri yöntemle gözlerine kestirdikleri iş yerlerine giderek sanki orada çalışanı ya da firma sahibini tanıyormuş gibi davranarak kısa bir telefon görüşmesi yapıp, iş yeri sahibinin ya da çalışanın güvenini kazanmaya çalışıyor. Kurnaz dolandırıcı daha sonra tanıdığını iddia ettiği kişinin kendisine 300-400 lira gibi bir tutar vereceğini parayı birkaç saat içinde geri getireceğini belirterek iş yerinden aldığı parayla kayıplara karışıyor.

 

BİR GÜNDE 3 FARKLI İŞ YERİNİ DOLANDIRDI
Çerkezköy’de aynı gün 3 farklı iş yerine giren 20’li yaşlardaki genç kadın, aynı taktikle iş yerlerinden yaklaşık 2 bin lira dolandırıp kayıplara karıştı. Dolandırıcı kadının kurbanı olan işyerleri ise polise şikayette bulundu. Şikayeti üzerine harekete geçen polis güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak şahsın kimliğini belirlemeye çalışıyor. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10