Özel güne özel yarışma

Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle düzenleyeceği 'Kadınlarımız Her Yerde' konulu etkinlik, Çerkezkö

Çerkezköy 4.03.2016 16:01:00 0
Özel güne özel yarışma

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Kent Konseyi başkanı Serkan Karagöz, “Etkinliğimiz 8 Mart Salı günü saat 14.00’da Kent Konseyimizde kokteylle başlayacak. Sonrasında günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar gerçekleştirilecek. Bundan daha önemlisi, ödüllü bir pasta yarışması yapacağız. Ayrıca, yapılacak olan çekilişle de sürpriz ödüllerimiz de sahiplerini bulacak.” dedi.

SON GÜN 7 MART

Ödüllü pasta yarışması ile ilgili bilgiler veren Karagöz, “ Yarışmaya katılmak isteyen bayanlar, 7 Mart günü saat 17.00’ye kadar Kent Konseyimize şahsen başvuru yapmalılar. Yarışmamızın jüri üyeliklerini, Çerkezköyümüzün tanınan pastanelerinin ustaları olacak. Hanımlar getirdikleri pastaları burada jürinin huzurunda sunacaklar. Dereceye giren ilk 3 kişiye 1’er tane altın verilecek. Altınlarımız haricinde birer tane plaket ve yarışmaya katılan herkese de katılımcı belgesi verilecek” diye konuştu. Karagöz, ilk kez düzenlenecek olan pasta yarışmasına bütün vatandaşları davet etti. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10