4.kez Başkanlığa seçildi

S.S.Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yılmaz Arat güven tazeleyerek 4'ncü kez başkanlığa seçildi.

Çerkezköy 6.03.2016 15:54:00 0
4.kez Başkanlığa seçildi

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı Cumartesi günü Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi konferans Salonu’nda 10.00-12.00 saatleri arasında yapıldı. Kongreye kooperatifin kayıtlı bulunan 86 üyesinden 84 üye katıldığı kongrede  seçimlere mevcut Başkan Yılmaz Arat seçimlere tek aday ve tek liste ile girdi.  Kongre Başkan Yılmaz Arat’ın konuşmasıyla başladı. Kongre Komiserliğini Mehmet Fırat’ın yaptığı kongrede daha sonra Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Trakya Motorlu Taşıyıcılar ve Kamyoncular Birlik Başkanı Doğan Çelikoğlu getirilirken, katip üyeliklerine ise Saim Bayraktar,Nevzat Arın  getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından devam eden kongrede faaliyet raporu, gelir gider hesap raporları ve denetim raporları tek tek okundu .Tek tek oylamaya sunulan maddelerin hepsi oy birliği ile kabul edildi.

“BAŞKAN YARDIMCISI ŞART”

 Kongrede toplam 13 gündem maddesi tek tek görüşülerek oy birliğiyle karara bağlanırken Başkan Yılmaz Arat’ın kooperatifin daha aktif çalışması ve kooperatif ortaklarının mağduriyetlerinin giderilmesi için kooperatif ortakları arasından işleri günü gününe takip eden Başkan yardımcısı istiyorum sözü üzerine olumsuz cevap aldı. Bunun üzerine Arat “08.30-17.30’a kadar memur gibi benim yetişemediğim işleri takip edecek. Bu nedenle Başkan yardımcısının da kooperatif bünyesinde olsun” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kongrenin ardından teşekkür konuşması gerçekleştiren S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede çok daha iyi hizmet yapmak için çalışacaklarını söyledi. Başkan Arat, “Öncelikle bu gün değerli kooperatif ortaklarımızın yeniden güvenine layık olarak  mevcut  yönetimimizin göreve getirilmesinden dolayı tüm ortaklarımıza  ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran ilçe içinden ve ilçe dışından gelen oda başkanlarımıza çok teşekkür  ediyorum. Yönetim  ve Denetim kurulu raporlarını ibra ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Yönetim olarak bu güne kadar yaptığımız hizmetlerin bundan böylede daha iyi şartlarda yapacağımızı belirtiyorum. Birlik ve beraberlik içinde kooperatifimizi çok daha iyi yerlere getireceğiz. Geçmişe baktığımızda bu gün kooperatifimiz  Türkiye genelindeki bir çok kooperatiften çok daha donanımlı olması dolayısıyla çok iyi yerlerde bulunmaktadır. Ayrıca kooperatifimiz örnek teşkil eden bir kooperatif olmuştur. Ancak hepimizin tek hedefi kooperatifimizin çok daha iyi yerlere gelmesi ve tüm ortaklarımızın işlerinin daha da sürekli hale gelmesini sağlamaktır. Birlik ve beraberlik içinde de bunu başaracağımıza inanıyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor tüm kooperatif ortaklarımıza yönetim kurulumuz adına saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

YÖNETİMDE ŞU İSİMLER YER ALIYOR

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına 4.kez seçilen Yılmaz Arat’ın listesinde Hüseyin Özata, Mehmet Cemal Dikici, Özgür Cin, Yalçın Deliorman, Erdinç Erke ile Ahmet Arın yer aldı. Denetleme Kurulu’na Enver Karabulut, Baysal Ergün ile Nevzat Arın seçilirken Üst Birlik Delegeliğine Yılmaz Arat ile Özgür Cin seçildi.
KATILIM YOĞUN OLDU

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Kongresi’ne, Trakya Motorlu Taşıyıcılar ve Kamyoncular Birlik Başkanı Doğan Çelikoğlu, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş, Başkan Vekili Hakan Fıçıcı, Mavi Minibüsler Kooperatifi Başkanı Mustafa As, Çorlu Damperli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şinasi Aslan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Uzunköprü Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanı Şerafettin Dinç, Malkara Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selim Bosna, Kızılpınar  Eski Belediye Başkanı Adnan Er, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı ve çok sayıda  oda başkanı ile kooperatif üyesi katıldı.

PLAKET VERİLDİ

Kongre sonunda Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş Başkan Yılmaz Arat’a bu güne kadar yaptığı çalışmaların kooperatif adına çok olumlu olduğunu ve bundan sonrada çok daha iyi çalışmalar yapacağını belirterek kendisine odası adına plaket takdim etti.

 Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10