ÇTSO binasında hizmet veriyor

Sınırları Çerkezköy içinde olmasına rağmen irtibat ofisi Çorlu'da bulunan Yalıboyu OSB Müdürlüğü, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu ile Yalıboyu OSB Yönetim

Çerkezköy 7.03.2016 16:43:00 0
ÇTSO binasında hizmet veriyor

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yalıboyu OSB Bölge Müdürü Ali Remzi Öztürk, 2016 yılı Mart ayı itibariyle Gazi Osman Paşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesi numara 5-1 adresindeki Çerkezköy TSO binasında hizmet vereceğiz. Yalıboyu OSB 25 Eylül 2013 tarihinde ıslah OSB olarak kurulmuştur. 2 Ekim 2013’te Mavi Jeans firmasının idari binasında hizmet vermeye başlayan Müdürlüğümüzün, 1 Eylül 2014’te Çorlu’da irtibat bürosu açıldı. 29 Şubat 2016 tarihine kadar da katılımcılarımıza burada hizmet verdik” diye konuştu.

“ÜYELER KISA ZAMANDA ULAŞACAK”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası binasında, aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini ifade eden Öztürk, “Bölgemiz Çerkezköy sınırları içindedir. Katılımcılarımızın çoğunluğu da Çerkezköy’deydi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası binasına taşınmamızla birlikte, üyelerimiz bizlere daha kısa sürede ulaşabilecekler. Artık daha bilinir bir adresteyiz. Ayrıca, ilçedeki diğer OSB’lerle hizmet desteği konusunda paylaşımımız ve iletişimimiz daha kolay olacak” dedi.

“ÇERKEZKÖY’E HAYIRLI OLSUN”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda Yalıboyu OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın “ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortağı olduğumuz Yalıboyu OSB Müdürlüğü daha önce Çorlu’da hizmet veriyordu. Daha iyi hizmet için odamız bünyesinde kendilerine yer tahsisi yapıldı. Böylelikle üyelerin ulaşımı da kolaylaşmış oldu. Gerekli evraklara daha rahat ulaşabilecekler. İş gücünün katma değeri bölgemizde kalacak. Kararın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10