Arkadaş kurbanı oldu

Çerkezköy'de, iddiaya göre arkadaşlarının verdiği alkollü içkiyi içerek kendinden geçen liseli genç, kendisini hastaneye götürmeye çalışan sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı.

Çerkezköy 8.03.2016 18:38:00 0
Arkadaş kurbanı oldu

 

Olay, Çerkezköy’deki bir lisenin yanında meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşları ‘Yeni bir votka çeşidi’ dedikleri içkiyi denemesi için lise öğrencisi M.İ.’ye verdi. Arkadaşları tarafından verilen içkiyi içen M.İ. kısa süre sonra fenalaştı. M.i.'yi gören arkadaşları hastaneye götürmek istedi. ancak başaramadı.Bunun üzerine yanındaki arkadaşları durumu okul yönetimine bildirdi.

 

HASTANEYİ BİRBİRİNE KATTI
Öğretmenlerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, kendinden geçen M.İ.'yi öğretmenlerini de desteğiyle ambulansa bindirdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, hastanenin acil girişinde sağlık personeline zor anlar yaşattı. M.İ. tedavi için getirildiği hastaneyi birbirine kattı. M.İ.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis, liseli genci bu hale getiren arkadaşlarının peşine düştü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10