BSH Çerkezköy Fabrikası'na 'Bronz Stevie" ödülü

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin en büyük fabrikası unvanını elinde bulunduran BSH Ev Aletleri, 2016 yılında tüm dünyadan 2 bin 100 firmanın katıldığı, sektörün en itibarlı ödül orga

Çerkezköy 11.03.2016 01:58:00 0
BSH Çerkezköy Fabrikası

BRONZ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

BSH Türkiye, The Stevie Awards ödül töreninde “Yılın Çağrı Merkezi “ kategorisinde bronz ödüle layık görülen tek Türk firması oldu. Yarışmada hizmet kalitesinin, otomatik hale getirilmiş süreçlerin, insan odaklı uygulamaların, çalışan motivasyonunun, kullanılan teknolojinin, uygulanan yönetim tarzının, belirlenen hedeflerin; verimliliğe, kaliteye ve dolayısıyla müşteri memnuniyetine olan etkisi değerlendirildi. 2002 yılından bu yana düzenlenen TheStevieAwards, 30’dan fazla ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği, bu konudaki en prestijli organizasyonlardan biri konumunda bulunuyor.

“ÇITAYI YÜKSELTMEK İSTİYORUZ”

BSH Ev Aletleri Müşteri Değer Yönetimi Direktörü Osman Fırat “ Teknolojiyi maksimum verimlilik, minimum maliyetle kullanarak en iyi müşteri deneyimini sözde değil özde hissettirmek için çalışıyoruz. Müşterilerimize işimizin ekseninde olduğunu ve onları önemsediğimizi, 7/24 yaşatmayı ilke edinmiş bulunuyoruz. Artık sadece en iyi olmak istemiyoruz.Bundan sonra hedefimiz, müşteri memnuniyetinde çıtayı kimsenin ulaşamayacağı bir seviyeye çekmek” diye konuştu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10