Vali Salihoğlu'nun durumu iyi

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu dün akşam saatlerinde kalp krizi geçirerek yüreklerşi ağızlara getirmişti. Yapılan operasyon sonrası uyutulan Vali Salihoğlu, sabah saatlerinde uyandırıldı. Vali Salihoğlu?

Tekirdağ 12.03.2016 11:04:00 0
Vali Salihoğlu

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, dün akşam saatlerinde kalp krizi geçirdi. Yakın korumasının müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Vali Salihoğlu, daha sonra Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burada anjiyo müdahalesi yapılan Vali Salihoğlu’nun tıkalı olan 2 ana damarı açıldı. İki stent koyularak damarlardaki kan akımı sağlandı. Operasyonun ardından Vali Salihoğlu’nun tansiyonu ve nabzı normal seyretse de doktorlar her ihtimale karşı Vali Salihoğlu’nun sabaha kadar uyuttu.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde geceyi uyutularak geçiren Vali Enver Salihoğlu, sabah erken saatlerde hastane Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin ve doktorlar gözetiminde uyandırıldı. Vali Salihoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu, fakat her ihtimale karşın birkaç saat daha müşahede altında tutulacağı ifade edildi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10