Beyaz Liste'den 828 fark

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda yeni başkanın seçilmesi için Nisan ayında yapılacak olan kongre öncesi mahalle delegeleri üç gün boyunca sandık başına gitti. Bir çok üyenin sandık baş?

Çerkezköy 14.03.2016 00:48:00 0
Beyaz Liste

 DELEGE SEÇİMLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Cumhuriyet Halk Partili üyeler  delege seçiminin ilk gününden başlayarak Pazar günü yapılan seçimler dahil olmak üzere yoğun bir ilgi gösterdi. Seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da oyunu İstasyon Mahallesi sandığına kullandı. Oldukça heyecanlı geçen seçimlerde başkan adayları Engin Camcı ve Barış Erdoğan seçime oy kullanmaya gelen üyelerle yakından ilgilendi. Seçimin ilk günü başlayan delege seçimi heyecanı son gün sandıklar kapanana kadar devam etti.Çerkezköy’deki CHP Delege seçimlerini Saray,Kapaklı ve Çorlu’dan da gelen partililerin yakından takip etmesi dikkat çekti.

DELEGE SEÇİMLERİNİN GALİBİ BEYAZ LİSTE OLDU

Cuma günü başlayan delege seçimleri mahalle mahalle İl Yönetimi tarafından görevlendirilen gözlemcilerin gözetiminde ilçe teşkilatında yapıldı. Yapılan seçimler sonunda beyaz liste ile seçimlere giren mevcut ilçe Başkanı Engin Camcı’’nın listesi toplamda 1257 oy alırken mavi liste ile seçimlerde yarışan barış Erdoğan’ın listesi toplamda 429 oy aldı. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra iki aday da kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

“BU SEÇİM PARTİ İÇERİSİNDE YAPILAN BİR MÜCADELE İDİ”

Delege seçimlerinin CHP’nin kendi içersinde yaptığı bir mücadele olduğunu kaydeden başkan adayı Barış Erdoğan “ Oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bir demokrasi mücadelesidir. Bundan böylede gerek yerelde gerek genel seçimlerde bizlere görev verilirse biz her zaman partimizin ve adaylarımızın yanında olacağız” diye konuştu.

“DEMOKRASİ KAZANDI”

Erdoğan’dan sonra konuşan ilçe Başkanı Engin Camcı’da, “Yapılan bu seçimlerde kazanan partimiz oldu. Demokrasi kazandı. Yani Cumhuriyet Halk Partisi kazandı. Oy veren vermeyen tüm üyelerimize bende çok teşekkür ediyorum. Bu bir demokratik yarıştı. Barış kardeşime de partimizin demokratik yarışına renk kattıkları için teşekkür ediyorum. Biz her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz ve bundan böyle de öyle olacağız. Üyelerimizin delege seçimlerine katılımının yoğun olması partimizin daha iyi yerlere geleceğinin de bir göstergesi olmuştur” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10