Karaağaçspor'dan farklı galibiyet

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda zirve mücadelesi veren Karaağaçspor deplasmanda konuk olduğu Güngörmezspor'u farklı mağlup etmesini bildi.

14.03.2016 22:33:00 0
Karaağaçspor

RASİM İLE ÖNE GEÇTİ

Cumartesi günü oynanan karşılaşmaya her iki takımda tutuk başladı. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran Karaağaçspor’da topla buluşan Akif’in vuruşu az farkla auta çıktı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Karaağaçspor karşısında ev sahibi ekip istediği futbolu ortaya koyamadı. Karaağaçspor galibiyet golünü ise karşılaşmanın 43’üncü dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Rasim zor pozisyonda topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Bu gol ilk devrenin tek golü olarak kayıtlara geçti.

FARK AÇILDI

Karşılaşmanın ikinci devresine iyi bir oyun ile başlayan Karaağaçspor’da ceza sahası içinde topla buluşan Rasim rakibi tarafından düşürüldü. Topun başına geçen Akif düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Karaağaçspor’da oyuna sonradan dahil olan genç oyuncu Burak 57.dakikada sol kanattan yapılan ortaya iyi yükseldi ve takımının üçüncü golünü attı. Dağılan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Karaağaçspor’da açıkları iyi değerlendiren Akif düzgün vuruşla kendisinin ikinci takımının da dördüncü golünü kaydetti.

İLK DEVREYİ LİDER KAPATTI

Karşılaşmanın 70’inci dakikasında ender gelişen Güngörmezspor atağında ceza sahası içersinde yapılan müdahaleye hakem penaltı vuruşunu gösterdi. Topun başına geçen Ozan topu ağlara göndererek takımın şeref sayısını kaydetti. 80’inci dakikada gelişen Karaağaçspor atağında Sezer Karagöz tola buluştu ve Rasim’e topu aktardı. Zor pozisyonda topla buluşan Rasim şık bir vuruşla skoru 5-1 yaptı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Karaağaçspor’da  sağ kanattan gelişen atağında Sezer ceza sahası içerisine kadar girdi ve topu müsait pozisyondaki Rasim’e aktardı. Rasim de düzgün vuruşla kendisinin üçüncü takımında altıncı golünü attı. Karşılaşmanın son dakikalarında ataklarını sürdüren Karaağaçspor 85. ve 87. dakikalarda Burak’ın attığı gollerle karşılaşmadan da 8-1 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile puanını 12'ye çıkaran Karaağaçspor aynı puanda sıralanan üç takım arasından averajla ilk yarıyı lider kapattı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10