1911'in zirve takibi sürüyor

Süper Amatör Lig'de 21.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Saray Belediyespor'a konuk oldu. Zaman zaman tatsız olayların da yaşandığı karşılaşma temsilcimizin 3

14.03.2016 22:35:00 0
1911

1911 ETKİLİ BAŞLADI

Süper Amatör Lig’in 21.hafta karşılaşmasında Saray Belediyespor evinde 1911 Çerkezköyspor’u konuk etti. Cumartesi günü Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Rahmi, Rasim, Bayram, Orçun, Fevzi, Semih, Emre, Uğur, Türker, Bora ve Emir ilk on biri ile başlarken, 1911 Çerkezköyspor Sedat, Emrah, İsmail, Emre, Hayrettin, Selçuk, Tezcan, Hakan, Metin, Oğuz ve Deniz ilk on biri ile başladı. Maçın ilk dakikasında temsilcimiz gole çok yaklaştı. Santra vuruşunda Bora geriye doğru Orçun’a topu gönderdi. Orçun’un hatasını iyi takip eden Hakan hemen pası Deniz’e aktardı. Deniz’in vuruşu yandan auta çıktı.

SARAY BELEDİYESPOR SERT OYNADI

Rakibi karşısında ataklarını sürdüren temsilcimiz 12’inci dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Hakan’ın yerden sert vuruşunda Fevzi kademeye girerek topu son anda kornere gönderdi.  Pozisyonun devamında Emrah’ın kullandığı korner atışını altı pas içinde iyi takip eden Hakan Tice, defans oyuncuları arasından iyi yükselerek vurduğu şık kafa vuruşu ağlarla buluştu. Rakibi karşısında bulduğu golle rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. 16’ıncı dakikada hakeme tepki de bulunan Bora sarı kart gördü.Zaman zaman sertliklerin yaşandığı karşılaşmada hakem rakip takım oyuncularına kart vermekten çekindi. Topla ilerleyen Deniz’e orta sahada Fevzi arkadan sert müdahalede bulundu. Hakem Fevzi’ye sarı kart verirken, ilerleyen bölümlerde Saray Belediyespor’lu oyuncular özellikle Hakan Tice ve Deniz’e sert müdahalelerde bulunmaya devam etti.

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın 25’inci dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Deniz’in vuruşunu savunma son anda kornere gönderdi. Taraftarının desteği ile toparlanmaya çalışan ev sahibi ekip Saray Belediyespor geliştirdiği ataklarda temsilcimiz savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresi 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken, soyunma odasına giden Saray Belediyespor’lu ve 1911 Çerkezköyspor oyuncuları arasında tatsız olaylar oldu. Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan temsilcimiz ikinci golü bularak rahatladı. 50’inci Selçuk sol kanattan ceza alanına girdiği esnada rakip oyuncu tarafından düşürüldü. Hayrettin’in kullandığı serbest vuruşu iyi takip eden Deniz sert vuruşla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı.

SARAY ON KİŞİ KALDI

55.dakikada Saray Belediyespor farkı bire indirdi. Gelişen atakta topla buluşan Türker düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-2’ye getirdi. Karşılaşmanın 57’inci dakikasında 1911 Çerkezköyspor’da Selçuk’un yerine oyuna Mesut Aytemiz dahil oldu. 69’uncu dakikada Deniz rakipten kaptığı topla ceza sahası içine girdiği esnada Bayram tarafından yere düşürüldü. Pozisyonda Bayram kırmızı kart ile cezalandırılırken, Deniz ile çarpışan kaleci Rahmi de sakatlanarak yerini Emre’ye bıraktı.

Penaltı atışı için topun başına geçen Deniz, kaleci ve topu ters köşelere göndererek skoru 3-1’e taşıdı.

49 PUANA YÜKSELDİ

 80.dakikada 1911 Çerkezköyspor’da Oğuz oyundan çıkarken, yerine Göksel oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 87.dakikasında Hayrettin’in ceza alanı içinde uzaklaştıramadığı top rakip oyuncu Fatih’in önünde kaldı. Fatih düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak aradaki farkı da bire indirdi. Kalan dakikalarda büyük çekişmeye sahne oldu. Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren 1911 Çerkezköyspor bir türlü dördüncü golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı. 1911 Çerkezköyspor bu galibiyet ile puanını 49 yaparken, Saray Belediyespor ise 34 puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10