Akay'dan şehide saygı yürüyüşü çağrısı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyeleri Yaşar Nergis, Ahmet Galak ve Ezalettin Biçen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret ederek desteklerinden ötü

Çerkezköy 14.03.2016 22:56:00 0
Akay

“ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Önceki  akşam Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeni ile çok üzgün olduklarını belirten Türkiye Muharip Gaziler Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlgıan, ülkenin bu sıkıntılı ve zor günleri geride bırakmasını arzu ettiklerini ifade etti.Ankara'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadığını ve yapanları lanetlediğini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bu tür saldırıların bir daha olmamasını temenni ediyorum. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

TÜRKİYE TERÖR SARMALINDAN BİRAN ÖNCE ÇIKMALI
Türkiye'nin bu terör sarmalından biran önce çıkması ve vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması gerektiğini vurgulayan Akay, içinde bulunduğumuz haftanın Şehitler Haftası olduğuna da dikkat çekerek, "Bu yılki 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni'ni yeniden düzenlemesi yapılan Çerkezköy Şehitliği'nde gerçekleştireceğiz. Burada 18 Mart Cuma günü saat 09.30'da yapacağımız törene Çerkezköy halkının da içinde bulunduğumuz zor günler nedeni ile yüksek düzeyde katılım göstermesini arzu ediyoruz. Çerkezköy Şehitliği'ndeki törenin öncesinde saat 09.00'da Çerkezköy Belediyesi önünden halkımız ile birlikte Çerkezköy Şehitliği'ne ellerimizde bayraklar ve karanfiller ile yürüyeceğiz. Tüm halkımızı yapacağımız bu yürüyüşte aramızda görmek istiyoruz" dedi.
“BAYRAK VE KARANFİL DAĞITACAĞIZ”

18 Mart Cuma günü yürüyüş başlayana kadar Belediye önüne gelen vatandaşlara Çerkezköy Belediyesi tarafından Türk bayrağı ve karanfil dağıtılacağını kaydeden Akay “ Çerkezköy halkını ellerimizde Türk Bayrakları ile yapacağımız Şehitlere saygı yürüyüşünde katılmaya, Çerkezköy Şehitliği'ndeki şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakmaya davet ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10