Kapaklıspor kayıplarda 3-5

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklıspor 21.hafta karşılaşmasında Büyük Çınarlıspor'a beş golle mağlup oldu.

16.03.2016 00:28:00 0
Kapaklıspor kayıplarda 3-5

İLK ON DAKİKADA ÜÇ GOL GÖRDÜ

Kapaklı Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı. Karşılaşmaya konuk ekip Büyük Çınarlıspor hızlı başladı. Maça iyi başlayan konuk ekip Büyük Çınarlıspor karşılaşmanın ikinci dakikasında geliştirdiği atakta golü bularak karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golle mağlup duruma düşen Kapaklıspor 5’inci dakikada Büyük Çınarlıspor’un golüne engel olamadı. İlk beş dakikada bulduğu gollerle rahatlayan Büyük Çınarlıspor 8’inci dakikada bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı.

KAPAKLISPOR TOPARLANDI

İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok gollerin ardından toparlanan Kapaklıspor ilerleyen bölümlerde Ufuk ile bulduğu golle rahatladı. Her iki takımımda açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinin sonlarına doğru Kapaklıspor Hüseyin ile bir gol daha bularak farkı bire indirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Büyük Çınarlıspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 İlk devrenin sonunda skoru 3-2’ye getiren Kapaklıspor ikinci devreye hızlı başladı. Saha avantajını taraftar avantajını da ekleyen Kapaklıspor ikinci devrenin hemen başında Ufuk ile gol bularak skoru eşitledi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada Kapaklıspor beraberlik golü ile birlikte moral buldu. Oyundan kopmayan Büyük Çınarlıspor Kapaklıspor’un geliştirdiği ataklarda kontra atakla tekrar karşılaşmada öne geçti. 75’inci dakikada ise Büyük Çınarlıspor penaltı vuruşu kazandı. Penaltıyı değerlendiren Büyük Çınarlıspor farkı tekrar ikiye çıkardı. Rakibinin iki golüne engel olamayan Kapaklıspor kalan dakikalarda tekrar farkı indirmeye çalışsa da bir türlü istediği golü bulamadı.

 Müsabakanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Büyük Çınarlıspor’un 5-3’lük üstünlüğü ile sona erdi. Kapaklıspor bu sonuçla 21 puanda kalarak haftayı 7.sırada kapatırken, Büyükçınarlıspor ise Kapaklıspor karşısında elde ettiği galibiyetle puanını 13’e çıkardı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10