Çevre konusunda bilgilendirildiler

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Şubat ayında başlattığı 'Bir fincan kahve yardımlar İhtiyaç Sahiplerine' etkinliği devam ediyor. Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan?

Çerkezköy 16.03.2016 00:31:00 0
Çevre konusunda bilgilendirildiler

“DAHA TEMİZ BİR KENT İÇİN KADINLARIMIZI BİLGİLENDİRDİK”

Çerkezköy Kent Konseyi kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe yaptığı açıklamada, “Çerkezköy kent Konseyi Kadın Meclisi olarak ‘Bir Fincan Kahve yardımlar İhtiyaç Sahiplerine’ etkinliğimiz kapsamında Çerkezköy Belediyemizin destekleri ve katkılarıyla belediyemizin Çevre Mühendisi Mehmet Furkan Tülin’i Çevre konusunda kadınlarımızı bilgilendirmesi için bir konferans vermesini istedik. Amacımız kadın Meclisi olarak daha temiz bir kent için bizlerinde katkı sağlamasıdır. Çevre Mühendisi Mehmet Furkan Tülin çevre konusunda ve geri dönüşüm konusunda gerekli açıklamalar da bulunarak bilgilendirme yaptılar. Çevre konusunda ve atıkların geri kazandırılması konusunda bizleri aydınlattığı için Mehmet Furkan Tülin’e  Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

 

“UYGULAMALI ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”

Serfiçe:  Bizler temiz bir çevre için çalışıyoruz. Havalar iyileşince de mahallelerde uygulamalı olarak çevre temizlik çalışması yapacağız. Bu çalışmaları yapmadan önce çevre temizleme günü olarak bir gün belirleyeceğiz ve çalışmalarımızı öyle yapacağız.Bu çalışmalarımıza da tüm halkımızı davet edeceğiz” diye konuştu.

“İÇİLEN HER KAHVEDEN 5 TL TOPLUYORUZ”

‘Bir Fincan Kahve Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine ‘etkinliğinde içilen her bir fincan kahve için beş lira topladıklarını da kaydeden Serfiçe “ Etkinlik kapsamında katılımcı bayanlara ikram ettiğimiz her bir fincan kahve için ihtiyaç sahipleri için beş lira alıyoruz. Bu etkinliğiz her 15 günde bir süre devam edecek . Her etkinli sonunda toplanan para ile mahallelerden belirleyeceğimiz ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10