Parasını alamayınca keşif yaptırdı

Kızılpınar'da dönemin Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ın talimatıyla Yeni Şehir Kooperatifi'nin parke taşı yenilenmesi ve çevre düzenlemesi işlerini yaptığını fakat parasını a

Çerkezköy 16.03.2016 00:35:00 0
Parasını alamayınca keşif yaptırdı

77 BİN LİRA ALACAĞIM VAR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ömer Çetintürk, “2011 yılında dönemin Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın isteği ile Yeni Şehir Kooperatifi’nin parke taşlarını söktük, yeniledik, çevre ve peyzaj düzenlemelerini yaptık. Bu iş ihaleye çıkılmadan direkt olarak şahsıma verildi. İşi bitirdikten sonra belediye görevlileri çalışmaları inceledi ve 77 bin Lira alacağım olduğunu belirledi. Fakat herhangi bir ödeme yapılmadı. Ben de konuyu mahkemeye taşıdım” dedi.
GÖREVİ KÖTÜYE KULLANDI
Davanın görüşüldüğü 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dönemin Belediye Başkanı Faruk Korkmaz hakkında ‘Görevi Kötüye Kullandığı’ suçunun oluştuğu hükmünün verildiğini öne süren Ömer Çetintürk, “Kızılpınar Belediyesi faturalı aldığı kilit taşlarını özel mülkiyete ücretsiz verdiği için görevi kötüye kullanmaktan suçlu bulunmuştu” iddialarında bulundu. Çetintürk, “Kızılpınar Belediyesi kapanarak Çerkezköy Belediyesi’ne bağlandı. Dolayısıyla ben de alacaklarımın Çerkezköy Belediyesi’nce ödenmesini talep ediyorum” diye konuştu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10