En iyi pasta için yarıştılar

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen geleneksel 'Hünerli Eller' yarışması önceki gün gerçekleştirildi.

Çerkezköy 16.03.2016 00:37:00 0
En iyi pasta için yarıştılar

20 KİŞİ YARIŞTI

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji İlkokulu ve Ana Okulu Müdürü Tuğba Zenginal’ın önderliğinde, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu ve okul aile birliği yönetimi  tarafından düzenlenen yarışmaya 20 yarışmacı katıldı. Yarışmada ise jüri olarak Gülerçin Koleji Aşçısı Mehmet Gürenç, Gülerçin Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Gülerçin, Pera Pastanesi’nden Orhan Özer ve Bayramoğlu Pastanesi’nden Nesim Aşkın yer aldı.

 

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Jüri pastaların görselliği ve lezzeti üzerinden değerlendirerek birinciyi belirlemeye çalıştı. Katılımcıların adının gizlendiği yalnızca pastaların isimlerinin jüri tarafından görüldüğü yarışmada jüri üyelerimizin adaletli olması sağlandı. Bir saat süren yarışmanın ardından jüri üyelerinden tam puan alarak birinci olan yarışmacı  “Butik Pasta” adıyla Candan Buluş olurken, birincilik ödülü olarak kahve makinesi ödülünü Gülerçin Koleji kurucusu Bülent Gülerçin’in elinden aldı. “ Bahar Pastası” ismiyle ikinci olan Elif Asma ise  ödülünü Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji İlkokulu ve Ana Okulu Müdürü Tuğba Zenginal verirken, “Barbie Pasta” ile üçüncü olan Arzu Ulgur’a ise ödülü Ortaokul ve Lise Müdürü Ömer Kürklü verdi. Ayrıca yarışmaya emek vererek katılım sağlayan herkese Okul Aile Birliği Başkanı tarafından katılım sertifikası ve önlük verildi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10