Taşkınlar sona erecek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ile birlikte devam eden "İmar Sahası Taşkın Koruma Projesi" çalışmalarını yerinde inceledi.

Çerkezköy 18.03.2016 00:31:00 0
Taşkınlar sona erecek

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın gerçekleştirdiği incelemelerde Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ve TESKİ Şube Müdürleri de hazır bulundu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “İmar Sahası Taşkın Koruma Projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Biz, taşkınların yaşanmaması adına Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi önünde tamamlanması planlanan çalışmaların, Başarır Sokak’tan Fatih Caddesi’ne kadar devam etmesi gerektiğini düşündük ve TESKİ’den bu konuda talepte bulunduk” dedi.
KEŞİF YAPTILAR
Çerkezköy Belediyesi’nin konuyla ilgili talebi üzerine TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, şube müdürleri ile birlikte Çerkezköy’e gelerek keşif yaptı. Yapılan incelemelerin ardından Başkan Vahap Akay’ın talebinin haklı olduğuna karar verildi. TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi önünde tamamlanması planlanan çalışmaların, Başarır Sokak’tan Fatih Caddesi’ne kadar devam etmesi için gerekli çalışmaların en kısa sürede yapılacağını belirtti.
ÇALIŞMALAR MAYIS’TA BİTECEK
İmar Sahası Taşkın Koruma Projesi’nin Kartal Sokak-Pınarça Deresi kısmının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Son talebimizle birlikte eklenen kısımlar da dahil olmak üzere İmar Sahası Taşkın Koruma Projesi Mayıs ayında tamamlanmış olacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgede meydana gelen taşkın olaylarının önüne geçmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10