Ya tamam, ya devam

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin 22.hafta karşılaşmasında Çorlu Kültürspor'u ağırlayacak.

19.03.2016 00:43:00 0
Ya tamam, ya devam

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyonluk düğümünü etkileyecek maçlardan birisi de bu hafta sonu Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak. Ligin 22.haftasına girilirken 51 puanla lider durumda bulunan Çorlu Kültürspor 49 puanla ikinci sırada bulunan 1911 Çerkezköyspor’a konuk olacak. Haftanın en önemli karşılaşması Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. 1911 Çerkezköyspor’un ya tamam ya da devam niteliğindeki karşılaşmayı Murat Ceylan, Abdurrahman Cesur ve Berkay Daban hakem üçlüsü yönetecek.

“GALİBİYET ŞART”

2015-2016 sezonunda son beş karşılaşmaya girilirken, bir maçı eksik olan Çorlu Kültürspor 51 puanla liderliğini sürdürürken, 1911 Çerkezköyspor ise 49 puanla bir maçı fazla ikinci sırada bulunuyor. Bir maçı eksik olan Çorlu Gençlerbirliğispor’un ise 47 puanı bulunuyor. Ligin ilk devresinde Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanan karşılaşmayı ise temsilcimiz 4-0’lık skorla kazanmış, rakibine ise ilk yenilgisini tattırmıştı. 1911 Çerkezköyspor Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı kazandığı takdirde maç fazlasıyla liderlik koltuğunu da oturmuş olacak. Temsilcimizin maçı kaybederse liderle arasındaki puan farkı beşe yükselecek ve şampiyonluk hayalleri başka bahara kalmış olacak. Diğer taraftan beraberlik durumunda ise bu sonuca en çok sevinecek olan taraf ise Çorlu Gençlerbirliğispor olacak.

HEDEF ÜÇ PUAN

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Vasıf Aksaka “ Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Hafta içinde yaptığımız antrenmanlarla karşılaşmaya hazırlandık. Tamam yada devam karşılaşması olarak değerlendirilen müsabakadan galibiyet ile ayrılacağız. Takım ve teknik heyet ile bu maça odaklandık. Rakibimizi mağlup edip, kalan haftalarda rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Taraftarlarımızı da bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

KAPAKLI DEPLASMANDA

Ligde Büyük Çınarlıspor’un bay geçtiği haftada ise üçüncü sırada bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor evinde 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Haftaya 34 puanla dördüncü sırada giren Saray Belediyespor deplasmanda aynı puanda yer alan Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte oynanacak. Geçtiğimiz hafta evinde Büyük Çınarlıspor’a farklı mağlup olan Kapaklıspor ise deplasmanda Aşağı Sevindikspor’a konuk olacak. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da 15.00’de başlayacak.

SİTESPOR EVİNDE

Malkara Belediyespor’un ligden çekilmesinden dolayı Ergene Belediyespor haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak. 1461 deplasmanından puansız dönen Sitespor ise evinde Şarköyspor karşısında üç puan arayacak. 23 puanla altıncı sırada bulunan Sitespor ile 12 puanla on ikinci sırada yer alan Şarköyspor’un maçı Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak. Karşılaşmada 13.00’de başlayacak.

Haber/Faik Onur KAYA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10