Çerkezköy'lü taksiciler dernek çatısı altında toplandı

Çerkezköy'de yıllardır taksicilik yapanlar bundan böyle sıkıntılarını kurdukları dernek çatısı altında mücadele ederek çözümleyecek. Kurucu Başkan Recep Şahin, üye kayıtların?

Çerkezköy 21.03.2016 02:57:00 0
Çerkezköy

YILLARDIR SAHİPSİZ KALDIK

Bir süre önce dernek kurma çalışmalarına başladıklarını belirten Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahale Muhtarı Recep Şahin derneğin kurulması için tün yasal işlemlerin tamamlandığını ve kurma izni çıktığını belirtti. Recep Şahin derneğin adının Çerkezköy Ticari taksi ve Durak İşletmeciliği Derneği olduğunu ve kendisinin de kurucu başkan olduğunu belirterek, “İlçemizde şu an faaliyet gösteren 110 ticari taksi bulunuyor. Bu güne kadar taksici esnafımız sıkıntılarının çözümü için ferdi olarak hareket ediyordu ve sıkıntılarını çözmekte zorlanıyordu ve esas çözümlenmesi gereken sıkıntılar ise çözüme kavuşmuyordu. Dolayısıyla da yıllarca taksiciler olarak ilçemizde sahipsiz kaldık. Bu nedenle ilçemizde bir dernek kurarak bir çatı altında toplanmamızın faydalı olacağını düşündük ve derneğimizi kurduk.”dedi.

 

6 AY İÇERİSİNDE GENEL KURULUMUZU YAPACAĞIZ

Şahin  “Dernek olarak üye kayıtlarımıza başladık ve üye kayıtlarımızı tamamladıktan sonra altı ay içerisinde de genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. İlçemizde faaliyet gösteren taksici esnafımız derneğin kurulmasından son derece memnun ve mutluluk duyduklarını belirttiler. İnşallah bundan böyle sıkıntılarımızı ve sorunlarımızı  gerekli makamlara dernek çatısı adlında ileterek çözüme kavuşturacağız. Derneğimiz olmaması nedeniyle bu güne kadar tüm taksici esnafı sıkıntılarının çözümü için ferdi hareket ediliyordu. Ama artık hepimiz dernek çatısı altında toplanarak hak ve hukukumuzu arayacağız. Ayni zamanda bu güne kadar dernek olmadığı içinde korsan taksilerle gerekli mücadele yapılamıyordu. Artık korsan taksilerin çalışmalarına da kesinlikle izin verilmemesi konusunda yoğun bir mücadele sergileyeceğiz.”ifadelerini kullandı.

 

DERNEĞİN KURUCULARI ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Recep Şahin Derneğin şu isimlerden oluştuğunu da belirterek, “Çerkezköy Ticari Taksi ve Durak İşletmeciliği Derneği olarak kurucu yönetimimiz şu isimlerden oluşmaktadır. Başkan Recep Şahin, Başkan Yardımcısı Adem Özsoy,Sekreter Hüsamettin Keskin,Muhasip Üye Filden Şen, üyeler,Mehmet Meriç,Hüseyin Gocuklu ve Halit Özmen’dir.Derneğimiz 11 Mart tarihi itibariyle Gazi Osman Paşa Mahallesi Ergün Sokak No:22’de faaliyete geçti.Üye kayıtlarımızı da kısa süre içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz.Altı ay içinde de genel kurulumuzu yapacağız.Derneğimizin Çerkezköylü taksici esnafımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10