İrmet'ten Şifa atağı

Çerkezköy'de faaliyet gösteren ve sağlık alanında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Özel İrmet Hastanesi, Çorlu'nun köklü hastanelerinden Şifa Hastanesi'ni satın aldı.

Çerkezköy 22.03.2016 16:43:00 0
İrmet

BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLENDİ
Özel İrmet Hastanesi’nin Çorlu Şifa Hastanesi’ni satın aldığını duyurmasının ardından konuyla ilgili dün saat 17.00’da Çorlu Şifa Hastanesi’nde bir basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklamasına Çorlu Şifa Hastanesi sahibi Op. Dr. Cenap Özkara, Özel İrmet Hastanesi sahipleri Op. Dr. Ahmet Türker ve Op. Dr. İrfan Tombalak, Özel İrmet Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, İrmet Hastanesi Müdür Yardımcısı Leyla Alkan ve hastane personeli katıldı.
 

HASTANEYİ DEVREDEREK JÜBİLEMİ YAPIYORUM
27 yıldır Çorlu Şifa Hastanesi’ni tek başına işlettiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Çorlu Şifa Hastanesi sahibi Op. Dr. Cenap Özkara, “Hükümet politikaları nedeniyle sıkıntılar yaşıyorduk. Bu nedenle hastaneyi satmak zorunda kaldım. Avrupa’da 100 bin kişiye 100 doktor düşerken, ülkemizde bu oran çok daha düşük seviyelerde. Tıp Fakültesi’ne girdikten sonra ihtisas yapmak oldukça zorlaştı. Hükümet özel hastanelere doktor atamasını gerekli zamanlarda gerçekleştirmiyor. Ben 61 yaşındayım. Hastaneyi devrederek jübilemi yapıyorum. Yeni hastane binası inşaatı bittikten sonra orayı da İrmet Hastanesi’ne devredeceğim” dedi.
 

DAHA ÖNCE DE HASTANEMİZİ SATIN ALMAK İSTEYENLER OLDU
Çorlu Şifa Hastanesi’nin 4 bin 560 metrekare kapalı alana sahip olduğunu söyleyen Çorlu Şifa Hastanesi sahibi Op. Dr. Cenap Özkara, “Yıllardır zarar etmemize rağmen, hastalarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Yeni arkadaşlarımız, burada çok daha iyi hizmet verecektir. Daha önce de hastanemizi satın almak isteyenler oldu. Fakat Ahmet Türker ve İrfan Tombalak’a nasip oldu. 1 Nisan’a kadar personelin alacaklarından ben sorumluyum. 1 Nisan’dan sonra da personelin alacaklarından hastanenin yeni sahipleri sorumlu olacaklardır” ifadelerini kullandı.
 

KİMSEYİ YERİNDEN ETMEK İSTEMİYORUZ
Özel İrmet Hastanesi ortaklarından Op. Dr. Ahmet Türker ise “Yeni yerimizde tüm Trakya’ya hizmet vereceğiz. 2003 yılında Özel Çerkezköy Hastanesi ile bu yola çıktık. 2010 yılında mevcut yerimizin arazisini satın aldık ve şu anda da orada hizmet veriyoruz. Kesinlikle biz hiç kimseyi yerinden etmek istemiyoruz. Hastayı kendi yakını gibi görmek şartıyla ve bizim prensiplerimize uydukları sürece mevcut personel bizimle çalışmaya devam edecektir. Biz 2 ortağız. Trakya’nın en büyük hastanesi olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yerimizin herkese hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.
 

HER ZAMAN YANIMIZDA OLACAK
Özel İrmet Hastanesi’nin diğer ortağı İrfan Tombalak ise “Op. Dr. Cenap Özkara’nın her zaman yanımızda olacağına inanıyorum. İnşallah burası hem sizler hem de bizler için iyi bir başlangıç olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından taraflar el sıkıştı ve satış sözleşmesini imza altına aldılar.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10