Kaymakam'dan sporculara tam altın

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen törenle Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Samet Ayaz'ı, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mertcan Solgülâ€

Çerkezköy 24.03.2016 00:56:00 0
Kaymakam

PROGRAM DÜZENLENDİ

Düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanı sıra, Milli Eğitim Şube Müdürü  İrfan Danışmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Güldez, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, Tepe İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Mehmet Erçin, öğrencileri müsabakalara hazırlayan Fevzipaşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Remzi Yakut, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Öğretmeni Murat Karaman ve antrenör Vural Ayaz ile öğrenciler katıldı.

TEBRİK ETTİ

Gençlerin sporla uğraşmalarına büyük önem verdiğini belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “

Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencimiz Samet Ayaz , 17-21 Şubat tarihlerinde Antalya Belekte yapılan 4. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında 37 Kg’ da birinci olmuştur. Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencimiz Mertcan Solgül, 26-28 Şubat tarihlerinde Eskişehir’ de yapılan Profesyonel K1 Türkiye Kick-Boks Şampiyonasında 60 kilogramda ise üçüncü olmuştur.  Tepe İlkokulu/Ortaokulu Öğrencimiz Ece Naz Sönmez, 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında Türkiye 2. olmuştur. Çerkezköyü en iyi temsil ettikleri için sporcularımızı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü, okullarımızı, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

“İKİNCİSİ YAPILACAK”

Geçtiğimiz yıl “Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor” adlı programın Kaymakamlığımızca düzenlendiğini hatırlatan Kubilay, söz konusu programın bu yıl da yapılacağını belirterek “Sizler Çerkezköy’ün Yıldızlarısınız ve Çerkezköyün Yıldızları her geçen gün artıyor. Gerek il düzeyinde ve gerekse Türkiye geneli ve uluslararası düzeyde, ilçemizin adını duyurarak gurur kaynağımız olan tüm öğrencilerimiz, bu yıl 2. si yapılacak olan “Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor ”programında İlçemize tanıtılacaklardır.” dedi.   Konuşmalarının ardından başarılı sporcuları tam altın ile ödüllendiren Sayın Kaymakamımız, sporcuların ailelerine selam ve sevgilerini gönderdi ve tören sona erdi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10