Doğayı seven insanı da sever

"21-26 Mart Orman Haftası" kapsamında Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tema Vakfı işbirliğiyle ilçemiz Pınarça Mahallesi İkizgöller mev

Çerkezköy 24.03.2016 01:10:00 0
Doğayı seven insanı da sever

“ORMANLARI KORUYORUZ”

Fidan dikimi etkinliğine Kapaklı Kaymakamı Metin Ali Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı Tema Vakfı Sorumlusu Sınıf Öğretmeni Ali Ülger, Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğrenciler katıldı. Ormanları korumaya ve daha yeşil bir Kapaklı için çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Başkan İrfan Mandalı “Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Pınarça Mahallesi Sefaalan yolu üzerinde bulunan ormanlık sahasında 6 bin adet fıstık çamı fidanını toprakla buluşturduk. Katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

TOPRAKLA BULUŞTU

Özel bir günde öğrenciler ile bir arada olduklarını kaydeden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz “

Orman Haftasını teorik olarak değil ağaç dikerek kutluyoruz. Bu tür etkinlikler çocuklarımıza doğa sevgisini aşılamamız bakımından çok önemlidir. Doğayı seven insanı da sever. Çocuklarımıza bu duygusu aşılayarak birlik ve beraberliğimize de katkı sağlarız. Bölgemiz bilindiği üzere sanayi bölgesidir. Sanayiye açılan her kapılar yeşilden kaybettiğimiz ormanlardır. Bizim hem sanayiye hem ormanlara ihtiyacımız var. Bu kapsamda atılacak adımların çok dikkatli ve düşünülerek atılması gerekiyor. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler ve protokol üyeleri 6 bin fıstık çamı fidanını toprakla buluşturdu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10