Birgül Çelik'e milli davet

Çerkezköy 1923 Gençlikspor başarılı orta saha oyuncusu Birgül Çelik U-15 Kız Milli Takımın Moldova maçları aday kadrosuna çağrılarak ilk kez milli takımla tanışacak.

30.03.2016 02:10:00 0
Birgül Çelik

BİRGÜL ÇELİK’TE YER ALIYOR

U-15 Milli takımın 7-9 Nisan tarihlerinde Moldova ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 5 Nisan 2016 Salı günü saat 12.00'de Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. Teknik Direktör Suat Okyar yönetimindeki U-15 Kız Milli Takımı aday kadrosunda Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un başarılı oyuncusu 2002 doğumlu Birgül Çelik’te yer alacak.

 İLK KEZ MİLLİ SPORCU ÇIKARIYORUZ”

Oyuncusunun milli takıma davet edilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy 1923 Gençlikspor Antrenörü Zeki Yazgaç “Geçtiğimiz yıl Sakarya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında milli takımlar teknik sorumlusu Necla Güngör’ün dikkatini çeken sporcumuz Riva ve Kuşadası kamplarına da davet edildi. Kamplarda gösterdiği performans sonucunda milli takımımızın Moldova ile oynayacağı hazırlık maçları kadrosuna alınmıştır. Bu sezon Çerkezköy’ün ulusal liglerdeki tek temsilcisi olan kulübümüz uzun bir aradan sonra belki de ilk defa milli takımlara futbolcu gönderme başarısı elde etmiştir. Şuan çalışmalarını Veliköy Sahası ve Çorlu General Basri Saran Stadyumunda sürdürmekte olan takımımız gelecek ay başlayacak müsabakalarda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaktadır” dedi.

“ÇOK MUTLUYUM”

20 Mart 2002 tarihinde Çaldıran’da dünyaya gelen Birgül Çelik milli takıma seçilmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek “ Aday kadroya davet edildiğim zaman çok duygulandım ve mutlu oldum. İnşallah ay yıldız forma altında ülkemi ve takımımı en iyi şekilde temsil ederim. Bana desteklerini esirgemeyen aileme ve antrenörüm Zeki Yazgaç’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Öte yandan aday kadroda Horozkentspor’dan Sudenur Sözüdoğru ve Özge Tosun, Derincespor’dan Sudenur Yolcu ve Ece Tekmen,Beşiktaş’dan Rabia Göksu Gökçe ve Elif Keskin, Sakaryaspor’dan Şevval Akgül, Sultanbeyli Jimnastik ve Yüzmespor’dan Dilara Karabulut, Fomget Gençlikspor’dan Dilan Bora, Galatasaray’dan Burçak Erdoğan, Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi ve Gençlikspor’dan Feyza Akdağ, Sultanbeyli Mevlana İlköğretimspor’dan Gülsüm Aygün, Ankara Metropolspor’dan Ebru Şahin, Dudulluspor’dan Sena Bodur ile Som”a Zaferspor’dan Selis Demirci yer alıyor.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10