Her şey sizin elinizde

Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi yönetimi ve öğrencileri, "Eğitim Liderliği Projesi" kapsamında Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan'ı makamında

Çerkezköy 30.03.2016 02:19:00 0
Her şey sizin elinizde

ÖĞRENCİLERİMİZİ KARİYER YAPMIŞ KİŞİLERLE BULUŞTURUYORUZ
Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan dün saat 13.30’da Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden gelen heyeti makamında ağırladı. Ziyarette Okul Müdürü Süleyman Berk, Müdür Yardımcısı İbrahim Gündoğdu, Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Yalçın, ve Rehberlik Öğretmeni Umut Bingöl ile 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencileri yer aldı. Ziyareti ‘Eğitim Liderliği Projesi’ kapsamında yaptıklarını belirten Okul Müdürü Süleyman Berk, “Proje kapsamında öğrencilerimizi sinema ve tiyatro gibi sanatsal faaliyetlere götürüyoruz. Kariyer yapmış kişilerle buluşturuyoruz. Velileri ziyarete gidiyoruz. İlk ziyaretimizi de Milli Eğitim Müdürlüğümüze yapmak istedik” dedi.
LABORATUVAR İÇİN 500 BİN LİRA HARCANDI
Okulun öğrenci sayısının 697 olduğunu ifade eden Müdür Süleyman Berk, “Okulumuz 4 alanda eğitim öğretim veriyor. Okulumuz adeta bir kolej gibidir. Devletimiz sadece laboratuvarımız için yaklaşık 500 bin Lira destek verdi. Atamalarda da okulumuza derece yapan öğretmenler gönderildi. Öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz öğrencilerimizin emrindeler. Yeter ki onlar başarılı olmak istesinler. Okulumuz kütüphanesinde bine yakın kitap var. Biz bu proje ile önemli makamların koltuklarında oturmalarına hiçbir engel olmadığını göstermek istedik. Bu kapsamda sizlerin de onlara yol göstermenizi amaçladık” dedi.
İYİ BİR MESLEK SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ise Çerkezköy’deki ilk görev yerinin Kızılpınar olduğunu belirterek, “Kızılpınar’ın bende ayrı bir yeri vardır” dedi. Öğrencilerin güzel bir okula sahip olmaları nedeniyle şanslı olduklarını kaydeden Erdoğan, “Öğretmenleriniz sizlerin başarısı için ellerinden geleni yapıyorlar. Sizler de öğretmenlerinizin gayretlerine destek verirseniz iyi bir meslek sahibi olabilirsiniz. Yeni düzenlemelerle üniversite okumanızın önünde de hiçbir engel yok. Fakat bölgemizdeki birçok firma üniversite mezunu yerine kalifiye eleman aradıklarını, hatta bazıları da mühendislere ödedikleri ücretin fazlasını kalifiye elemanlara ödediklerini söylüyorlar. Bunu iyi değerlendirmelisiniz. Her şey sizin elinizde” açıklamalarında bulundu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10