"Bu başarınız teşvik edici oluyor"

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve Tekirdağ'da yıllık gelir vergisi beyanında vergi rekortmenleri arasında ikinci olan Topdal Plastik ve Kalıp Sanayi

Çerkezköy 30.03.2016 02:25:00 0

YERİNDE İNCELEDİ

Ziyarette Topdal Plastik ve Kalıp Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topdal, Genel Müdür Yardımcısı Orhan Yurtsever ve İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Hüseyin Gülcü tarafından karşılanan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, fabrika hakkında Topdal Plastik ve Kalıp Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topdal’dan bilgi alarak üretimi yerinde inceledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür eden Toptal Plastik ve Kalıp Sanayi fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topdal “Aldığımız ödül ve sizin takdiriniz bizim moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Ziyaretlerinizle bizleri ayrıca mutlu ettiniz. 1974 yılında İstanbul’ da kalıpçılık ile faaliyetine başlayan Topdal Plastik ve Kalıp Sanayi 1983 yılında plastik enjeksiyon makineleri ile plastik sektörüne geçiş yaptı. 2003 yılında Çerkezköy’ de yatırımlara başlamış ve 2006 yılında 26 bin metrekarelik açık, 18 bin metrekarelik kapalı alanda üretime geçmiştir. 400 çalışanımızla ve 68 enjeksiyon makinesi ile plastik aksamlar üretiyoruz. Dünyada ne kadar beyaz eşya üreten firma varsa hepsine hizmet veriyoruz. Ayrıca 12 bin metrekare açık alan üzerinde inşaatı devam etmekte olan iki kattan oluşan toplam 14 bin metrekarelik kapalı alana sahip yeni üretim binasını 2016 yılın içinde devreye alarak iki fabrikada toplam bin kişiye istihdam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Bütün kamu hizmetlerinin alınan vergilerle yapıldığını kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Vergi Rekortmeni olarak gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Bu başarınız teşvik edici oluyor.  Çerkezköy adına sizlere teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Sanayi alanında bir marka kent haline gelen İlçemizde, üretimin ve istihdamın artırılması için yapılan bütün çalışmaları çok önemsiyoruz. Bu amaçla gerekli her türlü desteğin verilmesi için yoğun bir gayret içerisindeyiz” diye konuştu. Topdal Plastik ve Kalıp Sanayi ürünlerini inceleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ziyaretin ardından kendilerine yakın ilgi gösteren fabrika yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10