Kim takar kuralı!

Çerkezköy'ün önemli noktalarında bulunan ve trafik akışının daha düzenli sağlanmasını sağlayan sinyalizasyon ışıklarına ne sürücüler uyuyor, ne de yayalar. Özellikle ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 4.04.2016 00:45:00 0
Kim takar kuralı!

VATANDAŞ TEDİRGİN

Maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazalarının her geçen gün arttığı Çerkezköy’de vatandaşlar, trafik akışının daha düzenli sağlanması amacıyla yerleştirilen sinyalizasyon ışıklarına uyulmaması nedeniyle ilçede her an büyük bir felaket yaşanacağından korkuyor. Özellikle Çerkezköy’ün gerek trafik yönünden gerekse yayalar açısından en yoğunlukta olduğu Atatürk Caddesi’nde Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan siyalizasyon ışıklarına birçok vatandaş ve sürücünün uymadığı görülüyor.

 

GEREKİYORSA CEZA KESİLSİN

Duyarlı vatandaşlar, özellikle belediye önünde bulunan sinyalizasyon ışıklarında yayalar için yanan ışıkta hem araçların hem de yayaların geçtiğini belirterek, “Yetkililerin bu konuda gerekli tedbirleri alarak vatandaşları ve sürücüleri uyarmaları şart. Hatta gerekiryorsa sinyazilasyon ışıklarına uymayan sürücü ve yayalara ceza kesilsin. İş o kadar enteresan bir hal aldı ki bazı resmi plakalı araçlar dahi bu kurallara uymuyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10